Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dana Budeanu, verdict final: Cine este fatalaul anului 2020

Antena3 Antena3,
Dana Budeanu, verdict final: Cine este fatalaul anului 2020

Revelion 2021 la Antena 3. Antena 3 a pregatit un program exploziv de veselie, artificii si stiri in mai multe editii speciale. in exclusivitate, Dana Budeanu a dat un verdict final prin care a anuntat cine este fatalaul anului 2020. continuă pe Antena3

Cine este, de fapt, vrajitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriasa pregatita de Antena 1

Cine e persoana care s-a ascuns sub personajul vrajitoarei de la Revelionul lui Dan Negru? Surprizele se tin lant pentru cei care ii vor ramane fideli regelui Revelioanelor, la Antena 1. Revelion Dan Negru: Cine s-a ascuns sub masca vrajitoarei de la Antena 1? Dan Negru va prezenta pentru a 21 oara Revelionul Starurilor. Surprizele .

Cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist, un adevarat crai dupa divort

S-a aflat cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist a devenit un adevarat crai dupa divort. Banel Nicolita inscrie gol dupa gol dupa ce s-a lasat de fotbal si a si divortat. Dupa ce a divortat, fotbalistul a devenit un adevarat cuceritor. Banel Nicolita a facut o noua cucerire. Fostul stelist a .

Copilul acesta are o avere colosala. Are peste 40.000.000 de euro in conturi. Cine este, de fapt

Copilul din imagine este cunoscut in toate colturile lumii si are peste 40 de milioane de euro in conturi. in momentul in care a fost facuta fotografia, el doar putea visa la celebritate. Acum insa visul lui s-a implinit si se bucura de faima si bani. Are peste 40. 000 de euro in conturi Nu sunt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )