Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dana Girbovan, presedintele UNJR: Ce a cautat un cadru SRI in arhiva SIPA in 2013?

Hotnews Hotnews,
 Dana Girbovan, presedintele UNJR: Ce a cautat un cadru SRI in arhiva SIPA in 2013?

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, scrie joi, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Ministerul Justitiei a facut publica lista celor care au vizitat arhiva SIPA dupa desfiintarea serviciului secret care supraveghea activitatea din Justitie, ca printre cei de pe lista se afla si Florian-Teodor Andronache, care a facut parte din comisia care a intrat in arhiva pe data de 13. 2013 si a fost ofiter SRI detasat in cadrul Ministerul Justitiei. continuă pe Hotnews

Dana Girbovan, reactie dupa publicarea numelor celor care au intrat in arhiva SIPA: Ce a cautat un cadru SRI acolo?

Dana Girbovan, presedintele UNJR, a reactionat pe Facebook dupa publicarea de catre Ministerul Justitiei a numelor celor care au intrat in arhiva SIPA. Judecatorul este revoltat ca printre cei care au.

Judecatoarea Dana Girbovan, dupa publicarea listei persoanelor care au vizitat arhiva SIPA: Ce a cautat un cadru SRI acolo, in 2013?

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, a reactionat, pe Facebook, dupa publicarea de catre Ministerul Justitiei a listei persoanelor care au intrat in arhiva SIPA.

Ce a cautat un cadru SRI in arhiva SIPA in 2013. Judecatoarea Dana Girbovan sustine ca un ofiter al serviciului secret apare pe lista publicata joi de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a publicat joi o lista cu numele persoanelor care au vizitat arhiva SIPA. Documentelui respectiv prezinta 22 de vizite efectuate in arhiva intre 2007 si 2013. Dana.

Arhiva SIPA - o pata pe obrazul justitiei romane!

ACTUALIZARE 11:42 Presedintele UNJR: Sper ca publicarea numelor celor care au vizitat arhiva SIPA sa fie facuta azi Dana Girbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), il felicita pe ministrul Tudorel Toader pentru intentia de a face publice numele celor care au vizitat arhiva SIPA, exprimandu-si speranta ca aceasta publicare sa fie facuta chiar astazi. ----------- Tudorel Toader, ministrul Justitiei, considera ca arhiva SIPA este o pata pe obrazul justitiei din tara noastra si anunta ca va publica numele celor care au vizitat arhiva, eventual si numarul vizitelor efectuate.

Reactia Danei Girbovan, presedinta UNJR, la anuntul lui Tudorel Toader legat de arhiva SIPA

Presedinta UNJR Dana Garbovan il felicita prin intermediul unei retele de siocializare pe ministru Justitiei pentru decizia de a publica numele tuturor celor care de-a lungul timpului au vizitat arhiva SI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )