Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dana Girbovan, reactie dupa publicarea numelor celor care au intrat in arhiva SIPA: Ce a cautat un cadru SRI acolo?

Antena3 Antena3,
Dana Girbovan, reactie dupa publicarea numelor celor care au intrat in arhiva SIPA: Ce a cautat un cadru SRI acolo?

Dana Girbovan, presedintele UNJR, a reactionat pe Facebook dupa publicarea de catre Ministerul Justitiei a numelor celor care au intrat in arhiva SIPA. Judecatorul este revoltat ca printre cei care au. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, prima reactie dupa publicarea numelor persoanelor care au vizitat arhiva SIPA: Desecretizarea este necesara. Tudorel Toader a facut primul pas (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a avut o prima reactie publica dupa ce Ministerul Justitiei a publicat joi numele persoanele care au avut acces la arhiva SIPA. Seful guvernului a afirmat ca ceea ce a facut.

Dan Andronic, despre publicarea numelor celor care au vizitat arhiva SIPA: Nu exista niciun nume din perioada comisiei ministrului Monica Macovei, desi au existat aceste comisii (VIDEO)

Se dovedeste ca ceea ce am spus e adevarat, a fost prima reactie a jurnalistului Dan Andronic dupa publicarea de catre Ministerul Justitiei a numelor celor au vizitat arhiva SIPA. Dupa cum.

Judecatoarea Dana Girbovan, dupa publicarea listei persoanelor care au vizitat arhiva SIPA: Ce a cautat un cadru SRI acolo, in 2013?

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, a reactionat, pe Facebook, dupa publicarea de catre Ministerul Justitiei a listei persoanelor care au intrat in arhiva SIPA.

Prima reactie a ministrului Tudorel Toader dupa publicarea listei cu persoanele care au accesat arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut, joi, primele precizari dupa publicarea listei cu persoanele care au accesat arhiva SIPA.

Dana Girbovan, presedintele UNJR: Ce a cautat un cadru SRI in arhiva SIPA in 2013?

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, scrie joi, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Ministerul Justitiei a facut publica lista celor care au vizitat arhiva SIPA dupa desfiintarea serviciului secret care supraveghea activitatea din Justitie, ca printre cei de pe lista se afla si Florian-Teodor Andronache, care a facut parte din comisia care a intrat in arhiva pe data de 13. 2013 si a fost ofiter SRI detasat in cadrul Ministerul Justitiei.

Reactia Ralucai Pruna, dupa publicarea listei cu numele celor care au accesat arhiva SIPA: O colectie de nume care da apa la moara detractorilor Justitiei

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, considera ca lista cu numele celor care au accesat arhiva SIPA reprezinta doar o colectie de nume care da apa la moara detractorilor Justitiei.

Locuitori si hoteluri din Manchester ofera cazare celor care s-au aflat la concertul de la Manchester Arena

Locuitori si hoteluri din Manchester ofera cazare celor care s-au aflat la concertul de la Manchester Arena, potrivit news. ro. De asemenea, taxiurile ofera curse gratuite pentru cei care doresc sa ajunga acasa.

Tudorel Toader anunta ca joi va publica lista celor care au intrat in arhiva SIPA:Nume, prenume si numar de vizite, si data, si ora, si minutul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni, la Iasi, ca va publica lista celor care au vizitat arhiva SIPA in cursul zilei de joi, transmite Agerpres.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi publica, joi, lista celor care au vizitat arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va publica lista celor care au vizitat arhiva SIPA in cursul zilei de joi.

Tudorel Toader:Arhiva SIPA - o pata pe obrazul justitiei romane!Voi publica numele celor care au 'vizitat-o'

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris luni dimineata pe pagina sa de Facebook ca va publica numele celor care au intrat in arhiva SIPA pentru ca adevarul trebuie sa iasa la suprafata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )