Libnet.ro
UNICEF

05:30

DANCILA DESPRE DRAGNEA SI TARICEANU: Doi oameni puternici, cu personalitate puternica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA DESPRE DRAGNEA SI TARICEANU: Doi oameni puternici, cu personalitate puternica

Premierul Viorica Dancila considera ca presedintii celor doua partide care formeaza coalitie de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, sunt doi oameni puternici, cu personalitate puternica. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU, PNL: Dragnea, Tariceanu, Valcov, Teodorovici - groparii Romaniei

Senatorul PNL, Florin Citu, afirma, dupa adoptarea OUG privind masurile fiscale, ca Dragnea, Tariceanu, Valcov, Teodorovici, groparii Romaniei, recunosc oficial criza.

Politic show: Premierul Dancila, despre greselile de exprimare: Am avut si le recunosc, important este sa nu gresesti fata de oameni; Liderii PSD au sarit n apararea Vioricai Dancila, dupa ce Orban a numit-o tantica inculta; Darius Vlcov nu stie nici mac

Parlamentarii romani si colindele. Cei mai talentati parlamentari nu se dau la o parte sa cante colindele invatate in copilarie. Dancila, intrebata daca a fost dragoste la prima vedere cu sotul sau: intai am fost prieteni, apoi ne-am casatorit. Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca are.

Liderul senatorilor PNL: Dragnea, Tariceanu, Valcov si Teodorovici sunt groparii Romaniei. Ei recunosc oficial criza

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a afirmat, dupa adoptarea OUG privind masurile fiscale, ca Liviu Dragnea, Calin Popescu-Tariceanu, Darius Valcov si Eugen Teodorovici sunt groparii Romaniei, acestia recunoscand oficial criza. Citu mai anunta ca va initia discutii cu toti cei afectati de actul normativ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )