Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dancila spune ca a convenit cu Timmermans sa formeze o echipa mixta de experti privind MCV

Adevărul Adevărul,
Dancila spune ca a convenit cu Timmermans sa formeze o echipa mixta de experti privind MCV

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, intr-un interviu difuzat de Romania TV, ca a convenit cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, crearea unei comisii mixte, formata din experti ai Guvernului si de la Bruxelles, care sa analizeze punctual stadiul MCV. Ea a spus ca Executivul considera discriminatoriu acest mecanism. continuă pe Adevărul

Dancila: Am convenit cu Timmermans crearea unei comisii mixte de analiza punctuala a MCV

Premierul Viorica Dancila a declarat ca in cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Bruxelles a convenit cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, crearea unei comisii mixte, formata din.

Dancila, despre intalnirea cu Timmermans: Ne-a aratat aprecierea pentru modul remarcabil in care ne-am exercitat mandatul

Premierul Viorica Dancila spune ca a avut un dialog constructiv cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Ne-a aratat aprecierea pentru modul remarcabil in care ne-am exercitat mandatul de presedintie rotativa, afirma Dancila.

Viorica Dancila spune ca OUG 114 va fi modificata printr-un proiect de act normativ. Ce active promite Teodorovici ca vor fi exceptate?

Modificarile la Ordonanta 114/2018 care vizeaza taxa pe activele bancare vor fi adoptate printr-un alt act normativ, a anuntat premierul Viorica Dancila, probabil tot prin OUG, evitandu-se, astfel, dezbaterile in Parlament. In acelasi timp, ministrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )