Libnet.ro
UNICEF

20:45

Danezii au platit mai mult decat au estimat pentru salvarea bancilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Danezii au platit mai mult decat au estimat pentru salvarea bancilor

Contribuabilii danezi se confrunta cu o factura mult mai mare decat aratau estimarile pentru salvarea bancilor din tara de la faliment, in perioada crizei financiare din 2008, potrivit bancii centrale a tarii, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Tanar de 19 ani, executat in public de ISIS pentru ca a injurat. Numele meu va dainui mai mult decat al vostru

Un tanar de 19 ani a fost executat in public, in Libia, dupa ce a refuzat de patru ori sa se caiasca pentru ca a injurat, potrivit Daily Mail. Tanarul ar fi pronuntat mai multe.

Motivul pentru care femeile simt mai mult decat barbatii stresul la serviciu si de ce ii innebuneste pe angajati sloganul clientul nostru, stapanul nostru

Ceea ce pentru o persoana poate fi stresant la locul de munca pentru alta nu constituie neaparat un factor de stres. Acest lucru arata ca intelegerea stresului este o chestiune subiectiva. Totusi, exista domenii de activitate si meserii in care stresul ocupational este mai frecvent decat in altele. Diferenta este vizibila si pe categorii de sex.

Vicepremierul romanilor mai prosti decat europenii

Iata ce afirma, in calitatea sa de vicepremier in Guvernul Ciolos, domnul Vasile Dancu: intr-o cercetare sociologica realizata in urma cu cativa ani, peste 80% dintre romani declarau ca sunt mult mai inteligenti decat europenii, chiar daca testele de cultura generala sau cunostinte stiintifice arata exact invers.

Mareea: Turistii romani folosesc tot mai mult carduri de credit cu dobanda zero

Turistii romani rezerva din ce in ce mai mult in sistem early booking, astfel ca acest tip de rezervari au inregistrat o crestere de 20% de la inceputul anului, fata de aceeasi perioada a anului precedent, iar mijloacele de plata bancare sunt tot mai.

Cum sa fii fericit la locul de munca. Ce conteaza, de fapt, mai mult: banii sau linistea - explicatiile psihologilor

Traim intr-o lume in care banii primeaza si suntem tentatati sa acceptam jobul mai bine platit, desi poate nu ne place si este unul foarte stresant. Psihologii spun ca foarte importanta este si atmosfera de la locul de munca.

Prof. dr. Eduard Apetrei, medic cardiolog: Nu cred ca s-a bucurat cineva mai mult decat mine la Revolutie

Discret si foarte prudent, profesorul doctor Eduard Apetrei a evitat, sistematic, in ultimii 26 de ani, sa vorbeasca despre perioada in care a fost cardiologul dictatorului Nicolae Ceausescu. in opinia lui, acel interval de timp a fost cel mai negru din viata. Si cel mai crunt.

Prof. dr. Eduard Apetrei, cardiologul lui Ceausescu: Nu cred ca s-a bucurat cineva mai mult decat mine la Revolutie

Discret si foarte prudent, profesorul doctor Eduard Apetrei a evitat, sistematic, in ultimii 26 de ani, sa vorbeasca despre perioada in care a fost cardiologul dictatorului Nicolae Ceausescu. in opinia lui, acel interval de timp a fost cel mai negru din viata. Si cel mai crunt.

Abonatii Digi Mobil vor avea parte de si mai mult trafic de date

Incepand cu 01 iunie 2016, Digi Mobil creste volumul de trafic de date mobile in reteaua 3G, inclus in abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat, precum si Avantaj 2, Avantaj 3, fara costuri suplimentare pentru clientii noi si existenti, persoane fizice si juridice, potrivit unui comunicat remis Playtech. Astfel, abonamentul Optim [].

Uimitor: de ce un telefon Nokia vechi este mai iubit decat orice smartphone

Printre Android, iPhone si Windows e cam greu sa nu scapi nesupravegheat, dar britanicii si nu doar ei) au gasit o solutie excelenta: telefoanele vechi de la Nokia. Serviciile de informatii au devenit mai bune la.

Divinitatea, agent electoral: Daca Dumnezeu crede ca eu iubesc mai mult orasul, sa ma faca primar

Cand e vorba de promisiuni electorale, candidatii nu se mai impiedica nici macar de numele Domnului. Majoritatea isi incheie discursurile electorale cu celebrul asa sa imi ajute Dumnezeu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )