Libnet.ro
UNICEF

18:45

Daniel Constantin, despre condamnarea lui Voiculescu: Este o drama. Uman, sunt alaturi de el

B1 B1,
Daniel Constantin, despre condamnarea lui Voiculescu: Este o drama. Uman, sunt alaturi de el

Presedintele PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept o drama care i se intampla unui om cu initiative benefice pentru. continuă pe B1

Daniel Constantin: Condamnarea lui Voiculescu este o drama

Presedintele PC, Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept o drama care i se intampla unui om cu initiative benefice pentru Romania, relateaza Mediafax.

Daniel Constantin: Condamnarea lui Voiculescu - o drama! Uman, sunt alaturi de el

Presedintele PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept o drama care i se intampla unui om cu initiative benefice pentru.

Ludovic Orban, la RFI, despre condamnarea lui Voiculescu: Inca un mare profitor al tranzitiei intra la zdup

Odata cu intrarea lui Dan Voiculescu la inchisoare in dosarul ICA dispare un mare sustinator, daca nu chiar un mentor al lui Victor Ponta. Iata ce spune, la RFI, vicepresedintele PNL Ludovic Orban. Omul de afaceri, fondator al Partidului Conservator, a fost condamnat definitiv la zece ani de inchisoare.

Mesajul trustului Intact de catre parteneri, dupa condamnarea lui Voiculescu: Va oferim cele mai bune programe. Vom munci si mai mult

Trustul Intact a trimis vineri un comunicat catre clientii si agentiile de publicitate. Reprezentantii institutiei de presa transmit ca sentinta de inchisoare pentru Dan Voiculescu este un abuz intolerabil intr-un stat de drept. in mesaj, reprezentantii Intact isi asigura clientii de publicitate ca programele trustului reprezinta cele mai bune posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra si anunta ca vom munci si mai mult. Mesajul Intact vine pe fondul temerilor conducerii ca, odata cu condamnarea lui Voiculescu, unii clienti vor renunta sa-si mai asocieze brandul cu posturile tv Antena 1 si Antena 3.

Ludovic Orban, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: inca un mare profitor al tranzitiei ajunge la zdup

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, vineri, la RFI, condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA. Nu sunt omul care sa comenteze deciziile instantelor, traim intr-un stat de drept, in care justitia.

6 lucruri importante despre procesul lui Voiculescu

Finalul procesului penal al lui Dan Voiculescu a starnit pasiuni extreme in aceste zile si a dat nastere unor luari de pozitii din cele mai radicale. in timp ce sustinatorii mogului media vorbesc direct despre o executie politica grabita, adversarii jubileaza de parca prin condamnarea lui Dan Voiculescu daca aceasta se va intampla) s-ar incheia toate problemele Romaniei. Dincolo de zgomotul produs de unii sau altii pe televiziuni sau pe retelele de socializare, raman cateva lucruri importante de retinut in urma procesului ICA- Voiculescu. Iata sase dintre acestea.

Reactia trustului de presa Intact Media Group dupa condamnarea lui Voiculescu

Trustul de presa Intact Media Group, detinut de familia Voiculescu, arata, printr-un comunicat de presa, ca decizia judecatorilor in dosarul ICA este un abuz intolerabil prin care se incearca influentarea postului de stiri Antena 3.

Basescu, despre procesul lui Voiculescu: Presiunea mediatica asupra judecatorilor este in neregula

Presedintele Traian Basescu a declarat ca presiunea mediatica asupra magistratilor care judeca dosarul ICA este in neregula.

Monica Macovei despre procesul lui Voiculescu: In alte tari ar fi durat trei-patru luni, nu sase ani

In alte tari, cand un proces dureaza un an de zile, deja sunt probleme, pentru ca se cheltuie prea multi bani. Iata ce spune la RFI europarlamentarul PDL, Monica Macovei, fost ministru al Justitiei. Comentariile ei vin in contextul in care instanta va da vineri verdictul final in procesul ICA, in care este judecat Dan Voiculescu.

Ce scrie presa de satira despre sentinta lui Voiculescu in dosarul ICA: Mihai Gadea strange la piept varanul de plus / Romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!

In asteptarea sentintei pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA, site-urile satirice au publicat vineri o serie de articole in care il ironizeaza pe mogul. De nerabdare si emotie, Dan Voiculescu a mai furat 60 de milioane de Euro. Mihai Gadea strange la piept varanul de plus de care nu se desparte de la inceputul procesului, scrie timesnewroman. ro. Kamikaze scrie ca Chiar in ziua verdictului in Dosarul ICA, romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )