Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce scrie presa de satira despre sentinta lui Voiculescu in dosarul ICA: Mihai Gadea strange la piept varanul de plus / Romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!

Hotnews Hotnews,
 Ce scrie presa de satira despre sentinta lui Voiculescu in dosarul ICA: Mihai Gadea strange la piept varanul de plus / Romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!

In asteptarea sentintei pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA, site-urile satirice au publicat vineri o serie de articole in care il ironizeaza pe mogul. De nerabdare si emotie, Dan Voiculescu a mai furat 60 de milioane de Euro. Mihai Gadea strange la piept varanul de plus de care nu se desparte de la inceputul procesului, scrie timesnewroman. ro. Kamikaze scrie ca Chiar in ziua verdictului in Dosarul ICA, romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!. continuă pe Hotnews

Angela Filote, sefa Reprezentantei Comisiei Europene, despre sentinta in cazul Voiculescu: Justitia a trebuit sa faca fata unui test de stres care nu poate fi subestimat

Nu este rolul meu sa comentez o decizie a Justitiei independente dintr-un stat membru al Uniunii Europene. Este insa evident ca justitia a trebuit sa faca fata unui test de stres care nu poate fi subestimat. Important este efectul educativ al actului de justitie, astfel incat coruptia sa devina, si in Romania, un fenomen inacceptabil social, a raspuns vineri Angela Filote, sefa Reprezentantei Comisiei Europene, intrebata de HotNews. ro cum comenteaza sentinta Curtii de Apel Bucuresti prin care Dan Voiculescu a fost condamnar la 10 ani de inchisoare.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Sentinta prin care dosarul ICA - Dan Voiculescu a fost finalizat definitiv. Vezi integral minuta de sedinta

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Alaturi de el, ceilalti inculpati au primit fiecare caondamnari, fie cu executare si suspendare. In plus, instanta a dispus diferite confiscari si sechestre pe mai multe bunuri ale inculpatilor, totul pentru a se recupera prejudiciul din dosar. Vezi in text integral Minuta sentintei prin care s-a finalizat definitiv dosarul ICA - Dan Voiculescu.

Mihai Gadea despre sentinta din dosarul ICA: Miza din spatele acestor 12 persoane este Antena 3. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Manifestare scelerata a unui regim care si-a pierdut complet controlul

Aici nu e vorba doar de 12 persoane, cu toate ca atunci cand vorbim despre o singura persoana este important. Miza din spatele acestor persoane este Antena 3. Vedem de ce este in stare acest regim, cat de departe, cat de abrupt si cat de pe fata poate sa mearga. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Daca cineva avea vreun dubiu, cred ca in momentul de fata este atat de straveziu, este atat de clar, a afirmat vineri Mihai Gadea, directorul general al Antena 3, la scurt timp dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA. Gadea a citit un comunicat oficial de presa care prezinta pozitia companiei care editeaza postul de televiziune.

Cum afecteaza sentinta lui Voiculescu afacerile trustului Intact

Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani dupa gratii si la restituirea partiala a prejudiciului din Dosarul ICA, impreuna cu ceilalti inculpati si cu cele doua fiice ale sale, ar putea atrage dupa sine si.

Ludovic Orban, la RFI, despre condamnarea lui Voiculescu: Inca un mare profitor al tranzitiei intra la zdup

Odata cu intrarea lui Dan Voiculescu la inchisoare in dosarul ICA dispare un mare sustinator, daca nu chiar un mentor al lui Victor Ponta. Iata ce spune, la RFI, vicepresedintele PNL Ludovic Orban. Omul de afaceri, fondator al Partidului Conservator, a fost condamnat definitiv la zece ani de inchisoare.

Basescu, despre procesul lui Voiculescu: Presiunea mediatica asupra judecatorilor este in neregula

Presedintele Traian Basescu a declarat ca presiunea mediatica asupra magistratilor care judeca dosarul ICA este in neregula.

6 lucruri importante despre procesul lui Voiculescu

Finalul procesului penal al lui Dan Voiculescu a starnit pasiuni extreme in aceste zile si a dat nastere unor luari de pozitii din cele mai radicale. in timp ce sustinatorii mogului media vorbesc direct despre o executie politica grabita, adversarii jubileaza de parca prin condamnarea lui Dan Voiculescu daca aceasta se va intampla) s-ar incheia toate problemele Romaniei. Dincolo de zgomotul produs de unii sau altii pe televiziuni sau pe retelele de socializare, raman cateva lucruri importante de retinut in urma procesului ICA- Voiculescu. Iata sase dintre acestea.

Macovei, despre presiunile lui Voiculescu: Da, m-a inghesuit intr-un colt pentru Legea DNA

Eurodeputata Monica Macovei a povestit, joi, in emisiunea Adevarul Live, despre presiunile pe care le-a facut Dan Voiculescu asupra ei pentru a schimba o lege.

Daniel Constantin, despre condamnarea lui Voiculescu: Este o drama. Uman, sunt alaturi de el

Presedintele PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept o drama care i se intampla unui om cu initiative benefice pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )