Libnet.ro
UNICEF

21:00

Monica Macovei despre procesul lui Voiculescu: In alte tari ar fi durat trei-patru luni, nu sase ani

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei despre procesul lui Voiculescu: In alte tari ar fi durat trei-patru luni, nu sase ani

In alte tari, cand un proces dureaza un an de zile, deja sunt probleme, pentru ca se cheltuie prea multi bani. Iata ce spune la RFI europarlamentarul PDL, Monica Macovei, fost ministru al Justitiei. Comentariile ei vin in contextul in care instanta va da vineri verdictul final in procesul ICA, in care este judecat Dan Voiculescu. continuă pe Hotnews

Macovei, despre presiunile lui Voiculescu: Da, m-a inghesuit intr-un colt pentru Legea DNA

Eurodeputata Monica Macovei a povestit, joi, in emisiunea Adevarul Live, despre presiunile pe care le-a facut Dan Voiculescu asupra ei pentru a schimba o lege.

Monica Macovei, despre presiunile lui Dan Voiculescu: Voia sa promit ca modific ceva la Legea DNA (VIDEO)

Moncia Macovei a povestit, joi, in emisiunea Adevarul Live, despre presiunile pe care le-a facut Dan Voiculescu asupra ei pentru a schimba o lege. Da m-a inghesuit intr-un colt pentru Legea DNA. Adica vine.

6 lucruri importante despre procesul lui Voiculescu

Finalul procesului penal al lui Dan Voiculescu a starnit pasiuni extreme in aceste zile si a dat nastere unor luari de pozitii din cele mai radicale. in timp ce sustinatorii mogului media vorbesc direct despre o executie politica grabita, adversarii jubileaza de parca prin condamnarea lui Dan Voiculescu daca aceasta se va intampla) s-ar incheia toate problemele Romaniei. Dincolo de zgomotul produs de unii sau altii pe televiziuni sau pe retelele de socializare, raman cateva lucruri importante de retinut in urma procesului ICA- Voiculescu. Iata sase dintre acestea.

Basescu, despre procesul lui Voiculescu: Presiunea mediatica asupra judecatorilor este in neregula

Presedintele Traian Basescu a declarat ca presiunea mediatica asupra magistratilor care judeca dosarul ICA este in neregula.

Politic Show: Orban, despre denuntarea pactului de coabitare: Un nou joc murdar pe care il face Ponta; Macovei, despre presiunile lui Voiculescu: Da, m-a inghesuit intr-un colt pentru Legea DNA; Dupa zece zile, Klaus Iohannis a ajuns si el la sinistratii

Sova: Daca afli ca cineva a semnat un act in bataie de joc, normal ca relatiile sunt dificil de continuat. Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a comentat. Kelemen Hunor despre respingerea nominalizarii Rozaliei Biro: E o decizie pur politica. Vom face alta propunere. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Procesul lui Voiculescu, explicat pentru hipsteri de revista Vice

Tot ce trebuie sa stii despre procesul lui Dan Voiculescu, daca esti prea cool ca sa te intereseze chestii! - asa se intituleaza articolul publicat de Vice despre procesul lui Voiculescu. Cum exista o sansa ridicata sa fii hipster caruia nu-i pasa de cele pamantesti si n-a auzit de Dan Voiculescu in sferele lui inalte, am sa fac un rezumat mic al personajului, ca sa nu lasam pe nimeni in urma. Dan Voiculescu, zis si Varanul Ispitelor, Mos Reptila, Felix in dosarul de colaborator cu Securitatea si dom' Profesor cand i se adreseaza un angajat pupincurist, e un personaj mioritic aproape mitologic, scrie Vice.

Basescu: in Romania nu poti castiga presedintia ca independent. Nu mi se pare corect ca Monica Macovei sa continue procesul de rupere a voturilor (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv ca inRomania nu poate castiga cineva presedintia ca independent, facand referire la Monica.

Monica Macovei isi anunta candidatura la prezidentiale?

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, va posta un mesaj video la ora 20. 00, urmand ca maine sa aiba programata o conferinta de presa. Macovei a cerut, in repetate randuri, sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului aliantei formata din PNL si PDL, dar a fost refuzata.

Monica Macovei: Sunt impotriva Rosia Montana Gold Corporation, n-am o problema cu exploatarea/ Sunt pentru unirea cu Republica Moldova/ Nu ne curge gaz rusesc prin vene

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura la presedintie in urma cu cateva zile, afirma nu are o problema cu exploatarea de la Rosia Montana, insa ca este impotriva companiei Rosia Montana Gold Corporation. In ceea ce priveste gazele de sist, Macovei a raspuns, la Adevarul Live, ca mai are nevoie de expertiza intrucat, tehnic, nu a inteles pericolul fracturarii hidraulice, si spune ca oamenii trebuie sa beneficieze de bogatiile subsolului, atat timp ca este in siguranta.

Monica Macovei candideaza independent la Presedintie, dar ramane membru PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Decizia sa se inscrie in cursa pentru Cotroceni nu a atras insa si demisia sa din Partidul Democrat Liberal PDL), partid care, in urma cu patru luni, i-a oferit Monicai Macovei un loc eligibil pe listele PDL, in contextul alegerilor europarlamentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )