Libnet.ro
UNICEF

06:00

Daniel Constantin: Luni vom avea evenimentul de lansare al noului partid. Numele de Pro Romania este una din variante

Hotnews Hotnews,
 Daniel Constantin: Luni vom avea evenimentul de lansare al noului partid. Numele de Pro Romania este una din variante

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, joi, la TVR1, ca lunia va fi lansat noul partid pe care vrea sa-l constituie in jurl unui grup de parlamentari proveniti din fostul PC, Constantin precizand ca exista doua variante de nume al noii formatiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro Romania, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Daniel Constantin face anuntul: Luni vom avea evenimentul de lansare al noului partid

Fostul copresedinte al ALDE Daniel Constantin a anuntat ca luni seara va avea loc evenimentul de lansare a noului partid pe care il construieste. Avem doua nume pe care le pregatim, maine vom.

Daniel Constantin, gata de lansarea noului partid

Daniel Constantin, fost copresedinte ALDE, isi va lansa un nou partid lunea viitoare, informeaza Libertatea. ro. Recent, Sorin Cimpeanu, fost ministru al Culturii, si-a dat demisia din ALDE si a.

Daniel Constantin lanseaza luni noul partid: Numele de Pro Romania este una din variante

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, joi, la TVR1, ca lunia va fi lansat noul partid pe care vrea sa-l constituie in jurl unui grup de parlamentari proveniti din fostul PC, Constantin precizand ca exista doua variante de nume al noii formatiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro Romania.

Daniel-Constantin Barbu a preluat conducerea AEP

Daniel-Constantin Barbu a preluat astazi conducerea Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa ce a fost numit in functia de presedinte al acestei institutii prin hotararea adoptata in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului din data de 24 mai 2017, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Presedintele ALDE Sector 4 neaga o demisie in bloc in cadrul filialei: Echipa Daniel Constantin incearca sa isi mareasca randurile in mod artificial prin tot felul de minciuni

Presedintele ALDE Sector 4, Adrian Chiotan, dezminte, intr-un comunicat remis redactiei, declaratiile fostului copresedinte al filialei, Letitia Stoian, care a anuntat miercuri demisia in bloc din partid a membrilor organizatiei, pentru a se alatura deputatului independent Daniel Constantin in noul sau proiect politic. Afirmatiile sale nu sunt altceva decat aberatii, care nu au vreo legatura cu realitatea. Actiunea Letitiei Stoian este singulara si nu afecteaza sub nicio forma activitatea ALDE Sector 4, deoarece implicarea dumneaei in cadrul filialei a fost aproape inexistenta, spune Adrian Chiotan.

Sorin Campeanu a demisionat din ALDE: Ma alatur noii constructii initate de Daniel Constantin

Fostul ministru al Educatiei Sorin Campeanu a demisionat, marti, din ALDE precizand, intr-o declaratie pentru News. ro, ca intentioneaza sa se alature noii constructii politice pe care o initiaza Daniel Constantin.

Gabriela Firea: Nu vom renunta la implementarea benzilor unice. Fara masuri de descurajare a traficului rutier, vom avea in foarte scurt timp un oras complet blocat. Peste 30.000 de masini inmatriculate in Bucuresti si localitatile limitrofe in primele 4

Primaria Capitalei nu va renunta la implementarea benzilor unice RATB, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa. Primaria va actiona sa faca aceasta masura cat mai eficienta, astfel incat efectele benefice sa fie mai mari decat neajunsurile, a explicat edilul. Fara masuri de descurajare a traficului rutier, vom avea in foarte scurt timp un oras complet blocat, a declarat Gabriela Firea argumentand ca la finalul lunii aprilie in Bucuresti erau inmatriculate 1,274 milioane de autovehicule, plus alte 155. 000 inmatriculate in Ilfov. Doar in primele 4 luni ale anului au fost inmatriculate peste 30. 000 de masini in Bucuresti si localitatile limitrofe.

Se pregateste lansarea partidului care sa loveasca puternic in Dragnea si Tariceanu: Un fost ministru si-a dat demisia din ALDE pentru a se alia Daniel Constantin si Ponta (VIDEO)

Scena politica e pe cale sa se schimbe. Victor Ponta se intoarce si isi face partid cu Daniel Constatin, mazilit din ALDE, si cu europarlamentarul Laurentiu Rebega. Potrivi jurnalistilor de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )