Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daniel Dragomir, arestat preventiv pentru spionarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi in dosarul Black Cube a fost fotografiat in aceasta vara la mare alaturi de Alina Bica si Remus Truica (FOTO)

B1 B1,
Daniel Dragomir, arestat preventiv pentru spionarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi in dosarul Black Cube a fost fotografiat in aceasta vara la mare alaturi de Alina Bica si Remus Truica (FOTO)

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost arestat pentru 30 de zile in dosarul Black Cube privind spionarea comunicatiilor, plus hartuirea familiei si a unor apropiati ai procurorului-sef al DNA,. continuă pe B1

Scandalul Black Cube. Anturajul penal al ofiterului SRI care a platit pentru spionarea sefei DNA

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, acuzat ca i-ar fi platit pe israelienii de la Black Cube sa o spioneze pe Laura Codruta Kovesi, are legaturi cu numeroase VIP-uri certate cu legea. Printre acestea se numara Alina Bica, avocata acesteia, Laura Vicol, si Vladimir Ciorba, inculpat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Scandalul Black Cube. Neasteptatele conexiuni ale fostului ofiter SRI care a pus la cale spionarea sefei DNA

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir care a ajuns dupa gratii pentru ca ar fi hartuit-o si ar fi incercat sa o denigreze pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi este bun prieten cu avocata Alinei Bica, fosta sefa DIICOT. Dragomir ar fi platit sute de mii de euro pentru a-i angaja pe spionii israelieni insa ar fi fost doar un intermediar care a acceptat sa se bage in afacere pe motiv ca sefa DNA e responsabila de trimiterea lui in judecata.

inca o persoana a fost retinuta in dosarul privind spionarea sefei DNA. Surse: este vorba despre un fost ofiter SRI

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au facut noi perchezitii marti seara in dosarul privind spionarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Surse judiciare au precizat ca in urma acestei actiuni a fost retinut Daniel Dragomir, un fost locotenent colonel care a activat in Serviciul Roman de Informatii.

inca o persoana a fost retinuta in dosarul privind spionarea sefei DNA

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au facut perchezitii in noaptea de marti spre miercuri in dosarul privind spionarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie. in urma acestei actiuni, o persoana a fost ranita.

Soferul acuzat ca a ucis o arhitecta, pe care o cunoscuse cu cateva ore inainte, a fost arestat preventiv

Cristian Catana, barbatul care a provocat marti dimineata un accident mortal pe strada Cluj din Timisoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata de judecator in lipsa inculpatului, aflat in spital ca urmare a accidentului pe care l-a produs.

Un fost ofiter SRI, arestat pentru ca ar fi ajutat la spionarea sefului DNA

Tribunalul Bucuresti a decisarestarea preventiva a lui Daniel Dragomir, fost angajat SRI, in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi ajutat pe cei trei israelieni sa obtina informatii despre procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Decizia poate fi contestata de acuzat, pentru ca nu e definitiva. Informatiile despre Laura Codruta Kovesi ar fi valorat [].

Daniel Dragomir, acuzat in cazul BlackCube, arestat preventiv

Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri seara, arestarea preventiva a fostului angajat SRI Daniel Dragomir, in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi ajutat pe cei trei israelieni sa obtina informatii despre procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Fostul ofiter SRI, acuzat ca a hartuit-o pe Codruta Kovesi, a fost arestat preventiv

Fostul ofiter SRI implicat in hartuirea Laurei Codruta Kovesi a fost arestat preventiv. Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, ca fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, pus sub acuzare in dosarul Black.

Fostul ofiter SRI, acuzat ca a hartuit-o pe Codruta Kovesi, a fost arestat preventiv (VIDEO)

Fostul ofiter SRI implicat in hartuirea Laurei Codruta Kovesi a fost arestat preventiv. Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, ca fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, pus sub acuzare in dosarul Black.

DIICOT vine cu detalii spectaculoase despre fostul ofiter SRI Daniel Dragomir. Procurorii il acuza ca a ajutat Black Cube pentru a se razbuna, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

DIICOT a emis, miercuri dimineata, un comunicat de presa in care a dat detalii spectaculose in dosarul Black Cube, referitor la hartuirea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Procurorii DIICOT au retinut inca un suspect in acest caz, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )