Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un fost ofiter SRI, arestat pentru ca ar fi ajutat la spionarea sefului DNA

Playtech Playtech,
Un fost ofiter SRI, arestat pentru ca ar fi ajutat la spionarea sefului DNA

Tribunalul Bucuresti a decisarestarea preventiva a lui Daniel Dragomir, fost angajat SRI, in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi ajutat pe cei trei israelieni sa obtina informatii despre procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Decizia poate fi contestata de acuzat, pentru ca nu e definitiva. Informatiile despre Laura Codruta Kovesi ar fi valorat []. continuă pe Playtech

Fost ofiter SRI, retinut in dosarul Black Cube

ACTUALIZARE 11:11 Daniel Dragomir, un fost ofiter SRI, a fost retinut de DIICOT in dosarul Black Cube. El urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva, potrivit Digi24. ------- O persoana a fost retinuta, in dosarul Black Cube, in urma unor perchezitii si audieri la sediul DIICOT, transmite Digi24.

Dosarul Black Cube: Un fost ofiter SRI a fost retinut si risca acum arestarea preventiva. Daniel Dragomir este suspectat ca a vandut informatii catre agentia privata de spionaj fondata de personaje importante din Mossad

Noi pechezitii au avut loc, in noaptea de marti spre miercuri, in dosarul Black Cube. Un fost ofiter din cadrul SRI, cu responsabilitati informativ - operative, este retinut de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti.

Scandalul Black Cube. Neasteptatele conexiuni ale fostului ofiter SRI care a pus la cale spionarea sefei DNA

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir care a ajuns dupa gratii pentru ca ar fi hartuit-o si ar fi incercat sa o denigreze pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi este bun prieten cu avocata Alinei Bica, fosta sefa DIICOT. Dragomir ar fi platit sute de mii de euro pentru a-i angaja pe spionii israelieni insa ar fi fost doar un intermediar care a acceptat sa se bage in afacere pe motiv ca sefa DNA e responsabila de trimiterea lui in judecata.

DIICOT vine cu detalii spectaculoase despre fostul ofiter SRI Daniel Dragomir. Procurorii il acuza ca a ajutat Black Cube pentru a se razbuna, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

DIICOT a emis, miercuri dimineata, un comunicat de presa in care a dat detalii spectaculose in dosarul Black Cube, referitor la hartuirea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Procurorii DIICOT au retinut inca un suspect in acest caz, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir.

Fostul ofiter SRI, acuzat ca a hartuit-o pe Codruta Kovesi, a fost arestat preventiv

Fostul ofiter SRI implicat in hartuirea Laurei Codruta Kovesi a fost arestat preventiv. Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, ca fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, pus sub acuzare in dosarul Black.

Fostul ofiter SRI, acuzat ca a hartuit-o pe Codruta Kovesi, a fost arestat preventiv (VIDEO)

Fostul ofiter SRI implicat in hartuirea Laurei Codruta Kovesi a fost arestat preventiv. Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, ca fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, pus sub acuzare in dosarul Black.

Operatiunea Tornado aspira binomul SRI-DNA

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, este persoana retinuta de procurorii DIICOT in dosarul in care angajati ai firmei israeliene Black Cube sunt acuzati de hartuirea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, prin operatiunea Tornado.

Atentatul esuat din Franta. Cele trei femei au fost puse sub acuzare pentru conspiratie terorista

Trei femei, retinute de autoritatile franceze dupa ce ar fi planuit sa comita un atentat terorist, in Franta, au fost puse sub acuzare si incarcerate, luni, pentru conspiratie terorista criminala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )