Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dar si Har. Motivul pentru care nu este bine sa cumperi un miel mai mic de noua kilograme

Antena3 Antena3,
Dar si Har. Motivul pentru care nu este bine sa cumperi un miel mai mic de noua kilograme

Trebuie sa gasim formula mai sanatoasa ca sa o si consumam, sa ne bucuram de ea si sa nu ne faca rau. Cu cat mielul e mai mic, cu atat e mai nociv. Vorbim de miel mai mic de nou kilograme. continuă pe Antena3

Gina Pistol, despre motivul pentru care nu a devenit mama: imi e teama de...

Gina Pistol, care are o relatie cu Smiley, este una dintre cele mai sexy blonde de la noi. Desi s-a speculat in ultima perioada ca ar fi insarcinata, ea a infirmat zvonurile. intr-un interviu pentru.

Motivul pentru care Regina Marii Britanii poate conduce fara permis

Printre nenumaratele privilegii de care se bucura Regina Angliei se numara si faptul ca are permisiunea de a calatori oriunde doreste in lume, fara a avea nevoie de un pasaport valabil. Asta pentru ca.

Un cercetator rus si-a otravit colegii cu taliu. Motivul pentru care voia sa se razbune pe ei

Vladislav Sulga, un cercetator in varsta de 36 de ani, a otravit cu taliu bidoanele de apa, incercand sa-si ucida colegii de la Complexul de cercetare tehnico-stiintifica in domeniul aviatiei din.

Motivul pentru care toate taxiurile sunt galbene

Cand vezi pe strada o masina de culoare galbena, gandul te duce aproape instantaneu la un taxi. Primul taxi galben din New York a aparut oficial in anul 1912. Acesta avea un tarif de 50 centi pe mila. Doi.

Statele Unite au publicat lista produselor din China pentru care vor impune tarife suplimentare

Statele Unite au publicat o lista de produse din China, domniata de bunuri de inalta tehnologie, care intra in componenta unor importuri de 50 de miliarde de dolari pentru care vor impune tarife suplimentare in vederea recuperarii pierderilor provocate de abuzurile Beijinului in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, iar China a avertizat ca va reactiona in egala masura, transmite Bloomberg.

Motivul pentru care 75% din barbati si-au tradat partenerele: principalii factori care ii imping pe oameni la infidelitate

Desi suntem tentati sa credem ca principalul motiv al infidelitatii este nevoia de sex, cercetatorii ne contrazic. 75% dintre barbati si-au tradat partenerele influentati de un cu totul alt motiv.

Motivul pentru care 75% dintre barbatii infideli si-au tradat partenerele: factorii care ii imping sa calce stramb

Desi suntem tentati sa credem ca principalul motiv al infidelitatii este nevoia de sex, cercetatorii ne contrazic. 75% dintre barbati si-au tradat partenerele influentati de un cu totul alt motiv.

Care e legatura lui Dumnezeu cu vaccinurile. Teoria-soc a unei activiste VIDEO

Intr-un videoclip publicat de The Real Truther, o militanta anti-vaccinuri, Brittany Kara ofera o teorie aproape nemaiauzita pana acum despre motivul pentru care vaccinurile sunt rele: Dumnezeu nu le-a mentionat.

Care este starea printului Philip al Marii Britanii dupa operatie. Anuntul Casei Regale

Printul consort Philip al Marii Britanii 96 de ani), sotul reginei Elizabeth a II-a, se simte bine dupa interventia chirurgicala suferita la un sold miercuri, la un spital din Londra, a anuntat biroul de presa.

Care este cel mai murdar obiect din restaurante

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )