Libnet.ro
UNICEF

16:00

Statele Unite au publicat lista produselor din China pentru care vor impune tarife suplimentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au publicat lista produselor din China pentru care vor impune tarife suplimentare

Statele Unite au publicat o lista de produse din China, domniata de bunuri de inalta tehnologie, care intra in componenta unor importuri de 50 de miliarde de dolari pentru care vor impune tarife suplimentare in vederea recuperarii pierderilor provocate de abuzurile Beijinului in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, iar China a avertizat ca va reactiona in egala masura, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Tarifele pregatite de Trump pun OMC intr-un pericol fara precedent

Statele Unite au publicat o lista de produse din China, domniata de bunuri de inalta tehnologie, care intra in componenta unor importuri de 50 de miliarde de dolari pentru care vor impune tarife suplimentare in vederea recuperarii pierderilor provocate de abuzurile Beijinului in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, iar China a avertizat ca va reactiona in egala masura, transmite Bloomberg.

Departamentul de Stat a prezentat o noua conditie pentru solicitantii de vize in Statele Unite

Solicitantii de vize pentru Statele Unite ar putea fi nevoiti sa-si divulge conturile pe retelele sociale pentru a primi un raspuns favorabil din partea autoritatilor americane.

Diplomatii rusi expulzati de Statele Unite se intorc la Moscova VIDEO

Cei 60 de diplomati rusi expulzati de Statele Unite in cadrul unui raspuns coordonat cu mai multe tari europene ca urmare a otravirii fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei acestuia Iulia in Marea Britanie se intorc la Moscova, alaturi de familiile lor.

Diplomatii rusi expulzati de Statele Unite s-au intors la Moscova VIDEO

Cei 60 de diplomati rusi expulzati de Statele Unite in cadrul unui raspuns coordonat cu mai multe tari europene ca urmare a otravirii fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei acestuia Iulia in Marea Britanie s-au intors la Moscova, alaturi de familiile lor.

VIDEO Povestea cainelui cu nume predestinat: de la animal chinuit in Teheran la vedeta TV in Statele Unite

Omid este un caine maidanez din Iran care a fost adoptat in urma cu 6 ani de o familie din Statele Unite ale Americii. El are o dizabilitate si se poate deplasa singur doar cu ajutorul unui carucior.

Romania isi respecta angajamentul fata de NATO privind alocarea a 2 la suta din PIB pentru inzestrarea armatei

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, duminica, faptul ca Romania isi respecta angajamentul fata de NATO privind alocarea a 2 la suta din PIB pentru inzestrarea Armatei, iar investitiile avute in vedere privesc achizitii de tehnica militara, dar si relansarea industriei de aparare romanesti. Premierul a mai spus ca Romania doreste sa demonstreze in continuare ca este un aliat stabil in regiunea Marii Negre.

Statele Unite: O fotografie postata de Casa Alba a ridicat semne de intrebari privind rasismul in Administratia Donald Trump (FOTO)

Vineri, Casa Alba a facut publica o fotografie cu toti noi stagiari pregatiti in aceasta primavara pentru a lucra in cadrul Administratiei lui Donald Trump. Numeroase comentarii au aparut imediat privind.

Administratia Trump va prezenta, in aceasta saptamana, lista de produse chinezesti pentru care va aplica tarife

Administratia Trump va prezenta, in aceasta saptamana, lista cu importurile chinezesti pentru care va impune tarife ca reactie la politicile Beijingului de transfer de tehnologie, actiune care va amplifica tensiunile comerciale dintre cele mai mari doua economii ale lumii, transmite Reuters.

Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

Cazul batranului din Brasov batut de doi tineri l-a impresionat peste masura pe un medic bucurestean. Vasi Radulescu a anuntat pe o retea de socializare ca a strans aproape 20. 000 de lei din donatii pentru.

Evolutie preponderent sub pretul din oferta pentru titlurile DIGI

Actiunile Digi Communications NV DIGI), compania mama a RCS and RDS, ce au fost listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) pe data de 16 mai 2017, dupa derularea unei oferte publice pentru 25,6% din societate, au avut o evolutie proponderent negativa, cotatia situandu-se, in cea mai mare parte a timpului scurs de la intrarea in ringul bursei, sub pretul la care s-a inchis oferta pentru investitorii institutionali, de 40 de lei/unitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )