Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darius Valcov a avut o intrevedere cu vicepremierul bulgar Meglena Kuneva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Darius Valcov a avut o intrevedere cu vicepremierul bulgar Meglena Kuneva

Ministrul Finantelor Publice, Darius Bogdan Valcov, a primit-o astazi pe Meglena Kuneva, vicepremierul pentru afaceri europene si institutionale al Republicii Bulgaria, in contextul vizitei pe care oficialul bulgar o efectueaza la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul Bulgariei: Tara noastra trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei

Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei, a declarat vicepremierul bulgar Meglena Kuneva. Afirmatia vine dupa intrevederea pe care oficialul bulgar a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, pro.

Vicepremierul Bulgariei: Tara noastra trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei

Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei, a declarat vicepremierul bulgar Meglena Kuneva dupa intrevederea pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si cu Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Integritate, informeaza Mediafax.

Meglena Kuneva, vicepremierul Bulgariei, in vizita la DNA

Meglena Kuneva, vicepremierul guvernului de la Sofia, a declarat ca Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei. Afirmatia vine dupa intrevederea pe care oficialul bulgar a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si cu Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Integritate.

VIDEO Darius Valcov: Nicio comuna nu va avea un buget mai mic de 1,5 milioane de lei si niciun un oras nu va avea mai putin de 6 milioane de lei

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Hotarare privind repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a sumelor pe 2015. Conform Legii bugetului si conform acestei hotarari de guvern, nicio comuna din aceasta tara nu va avea un buget mai mic de 1,5 milioane de lei, niciun un oras nu va avea un buget mai mic de 6 milioane de lei, a declarat ministrul de Finante, Darius Valcov. De asemenea, bugetele minime pentru municipii vor fi de 20 de milioane de lei, iar pentru municipiile resedinte de judet 50 de milioane de lei. Consiliile judeene vor avea cel putin 80 de milioane de lei, a mai spus Valcov.

Darius Valcov, dupa discutiile cu Isarescu: Am stabilit sa discutam cu bancile sa urgenteze rescandetarea. Rata va scadea mult in primii doi ani

Ministrul de Finantelor Darius Valcov a declarat, vineri, la finalul discutiilor cu guvernatorul BNRMugur Isarescu, ca s-a gasit ca prima solutie pentru cresterea francului elvetian rescandentarea.

Darius Valcov: Consiliile Judetene nu vor mai stabili sumele pentru fiecare localitate. Autoritatile locale vor primi banii direct de la Finante (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Darius Valcov a anuntat miercuri, la finalul sedintei de Guvern ca toate localitatile din Romania au la dispozitie sumele corespunzatoare bugetului pe 2015, adaugand ca banii sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )