Libnet.ro
UNICEF

10:00

Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, s-a prezentat, vineri seara, la sediul DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este acuzat de trafic de influenta intr-un dosar de coruptie. Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Darius Valcov pentru faptele savarsite in calitate de primar al orasului Slatina. continuă pe România Liberă

Ministrul Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta

Actualizare 21:51 Procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru ca, in calitate de primar de Slatina, ar fi facut trafic de influenta in favoarea unui afacerist local, conform unui comunicat remis redactiei. ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta. Tariful fostului primar din Slatina: 20% din valoarea contractrelor

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, s-a prezentat, vineri seara, la sediul DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este acuzat de trafic de influenta intr-un dosar de coruptie. Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Darius Valcov pentru faptele savarsite in calitate de primar al orasului Slatina.

Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta: Ar fi primit mita 2 milioane de euro in perioada mandatului de primar

Darius Valcov a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in timpul mandatului de primar al Slatinei, potrivit unui comunicat al DNA. Actualul.

Darius Valcov, la DNA: fostul primar este urmarit penal pentru trafic de influenta

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, s-a prezentat, vineri seara, la sediul DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este acuzat de trafic de influenta intr-un dosar de coruptie. Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Darius Valcov pentru faptele savarsite in calitate de primar al orasului Slatina.

Codul Fiscal, in aer? Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a fost pus sub acuzare pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru trafic de influenta in calitate de primar al municipiului Slatina.

Darius Valcov, la DNA. Ministrul Finantelor, acuzat de favorizarea unui om de afaceri in timpul mandatului de primar al Slatinei

UPDATE - Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, acuzat ca a luat mita doua milione de euro

Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor contracte, cel din urma promitandu-i 20 la suta din sumele incasate.

Noul produs pentru solutionarea crizei francilor - intr-o forma avansata

Noul produs la care Ministerul Finantelor Publice lucreaza impreuna cu bancherii, pentru rezolvarea crizei creditelor in franci elvetieni CHF), este intr-o forma avansata, a declarat, ieri, ministrul de resort Darius Valcov, fara sa ofere detalii.

Deputatul PSD Ion Stan, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani unui om de afaceri, pentru a-i obtine contracte cu statul, informeaza Mediafax.

Deputatul PSD Ion Stan, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia nu este definitiva

Judecatorii Curtii Supreme s-au pronuntat, miercuri, cu privire la dosarul in care deputatul PSD Ion Stan este judecat pentru trafic de influenta. Parlamentarul a fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )