Libnet.ro
UNICEF

19:30

Data alegeri parlamentare. Cand ar putea avea loc scrutinul pentru alegerea senatorilor si deputatilor

B1 B1,
Data alegeri parlamentare. Cand ar putea avea loc scrutinul pentru alegerea senatorilor si deputatilor

Data alegerilor parlamentare nu a fost stabilita, oficial. Guvernul a hotarat o data, insa din Parlament vin diverse propuneri. in aceste conditii, dilemele alegatorilor sunt perfect justificate. Cat ar putea. continuă pe B1

Surse: Data alegerilor parlamentare poate fi stabilita de Parlament. Decizie CCR

Curtea Constitutionala a decis ca parlamentul poate stabili data alegerilor parlamentare, respingand contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema, au declarat surse oficiale pentru HotNews. ro.

CCR a respins sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare din acest an

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an, au declarat surse din cadrul CCR pentru.

Roland Garros: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Irina Begu - Programul meciurilor de miercuri

Simona Halep si Irina Begu se intalnesc miercuri, in al treilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen, in turul al doilea de la Roland Garros. De asemenea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Laura Paar, Andreea Mitu, Patricia Tig si Sorana Cirstea vor evolua in primul tur al probei de dublu.

Cand a avut loc prima casatorie gay din lume. Toata lumea a uitat de lesbiana Anne Lister

Umilita pentru ca era diferita. Renegata de familie, trimisa departe de casa, de cand era copila, Anne a pus la cale un plan incredibil pentru a trai viata asa cum voia ea. Iubea femeile si voia sa aiba o sotie. Una dintre amantele ei a ajuns la azil, dupa ce a fost parasita. Cum a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )