Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau bani pentru romani. Cine beneficiaza: legea a fost adoptata

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani. Cine beneficiaza: legea a fost adoptata

Ca si o masura de incurajare pentru producatorii agricoli din Romania, Parlamentul a dat unda verde unui proiect cu prime de comercializare care pot ajunge anual pana la 10. 000 de euro, printro schema care se va derula in intervalul 2021-2023, anunta avocatnet. ro. Se dau bani pentru romani Astfel, primele urmeaza a fi date celor care . continuă pe Playtech

Se dau bani in plus pentru acesti romani. Cine primeste salariu marit cu 15% acum

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege care prevede, printre altele, o noua crestere salariala pentru bugetari. Agajatii vor primi o majorare de 15%. Documentul merge acum la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare. Bani in plus pentru acesti romani: salariu mai mare cu 15% Proiectul de lege vizat prevede o marire a salariilor .

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Intr-o perioada grea, din punct de vedere economic, mare parte din producatorii agricultori Romaniei au avut de suferit. in afara de acestia, chiar si producatorii acvacultori sau pescari comerciali. Statul s-a gandit sa acorde anumite subventii pentru produsele din acest sector economic. Se dau bani de la stat pentru producatorii agricultori acvacultori si pescari comerciali .

Cum poti sa beneficiezi de pensia anticipata. Ce documente sunt necesare pentru romani

De ce acte ai nevoie pentru dosarul care te ajuta sa beneficiezi de pensia anticipata? Detalii pentru romanii care vor sa aplice pentru aceasta. Care sunt conditiile necesare inscrierii? Conditii si documente pentru pensia speciala Legea din Romania arata ca exista mai multe categorii de angajati care pot beneficia de pensia anticipata la cerere. Cu .

Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Peste o mie de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau sunt in pericolul de a nu-si primi banii pentru urmatoarele doua luni, potrivit institutiilor. Problema platii acestor salariati a aparut si in alte judete din tara inca de la inceputul anului, atunci cand au fost alocate de Guvern sumele pentru asigurarea bugetelor de functionare a institutiilor.

Dragos Rosca: Va incepe o batalie pe resurse si pe bani pentru a putea sprijini companiile sa-si revina din criza si sa creasca

Ne aflam intr-un climat de maxima incertitudine nu doar in Romania, ci peste tot in lume, si asta are un impact asupra investitiilor, a declarat Dragos Rosca, presedinte al Romanian Business Leaders RBL), referindu-se la investitiile private, in principal. Nu stim ce se va intampla in etapa valului doi si valului trei. Nu stim daca mai exista bani disponibili la nivelul tarilor si a bugetelor diverselor tari pentru a sustine programe in viitor. Trebuie sa fim, totusi, foarte realisti, a spus el.

Bani pentru digitalizare: IMM-urile vor putea cere pana la 100.000 euro, iar inscrierile se vor face la nivel regional

Intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri, inclusiv microintreprinderi) vor putea accesa curand fonduri nerambursabile pentru digitalizare, inclusiv daca activeaza in alte domenii decat cel al tehnologiei informatiei si comunicatiilor ITC), scrie avocatnet. ro. Recent, autoritatile au pus in dezbatere regulile in functie de care banii vor ajunge la IMM-uri, iar ideea principala este ca finantarea se va acorda local, in fiecare regiune a tarii, astfel ca vor exista sesiuni multiple de inscriere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )