Libnet.ro
UNICEF

01:06

Se dau bani in plus pentru acesti romani. Cine primeste salariu marit cu 15% acum

Playtech Playtech,
Se dau bani in plus pentru acesti romani. Cine primeste salariu marit cu 15% acum

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege care prevede, printre altele, o noua crestere salariala pentru bugetari. Agajatii vor primi o majorare de 15%. Documentul merge acum la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare. Bani in plus pentru acesti romani: salariu mai mare cu 15% Proiectul de lege vizat prevede o marire a salariilor . continuă pe Playtech

Se dau 720 de lei pentru acesti romani. Anuntul zilei vine direct de la Guvern

O veste foarte buna pentru zeci de mii de romani. Vor beneficia din partea Guvernului de vouchere in valoare de 180 de lei. in decembrie, banii vor fi acordati si retroactiv pe ultimele trei.

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Intr-o perioada grea, din punct de vedere economic, mare parte din producatorii agricultori Romaniei au avut de suferit. in afara de acestia, chiar si producatorii acvacultori sau pescari comerciali. Statul s-a gandit sa acorde anumite subventii pentru produsele din acest sector economic. Se dau bani de la stat pentru producatorii agricultori acvacultori si pescari comerciali .

Situatia neplacuta chiar azi pentru acesti bucuresteni care stau la bloc

Furnizarea apei caldein Bucuresti, nu este de ieri, de azi. Problema este de mai bine de o luna de zile. inca inainte de alegerile locale bucurestenii s-au plans de lipsa apei calde. Acum cei de la Termoenergetica anunta cate blocuri sunt defapt afectatate. Termoenergetica si lipsa infrastructurii pentru furnizarea apei calde inca de la inceputul .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )