Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Intr-o perioada grea, din punct de vedere economic, mare parte din producatorii agricultori Romaniei au avut de suferit. in afara de acestia, chiar si producatorii acvacultori sau pescari comerciali. Statul s-a gandit sa acorde anumite subventii pentru produsele din acest sector economic. Se dau bani de la stat pentru producatorii agricultori acvacultori si pescari comerciali . continuă pe Playtech

Cine sunt actorii din Sacrificiul. Cum au ajuns Dorian Popa si Oana Zavoranu alaturi de Maia Morgenstern si Marian Ralea

Ruxandra Ion este producatoarea serialului TV Sacrificiul. Acesta a avut deja doua sezoane, iar producatoare a anuntat ca urmeaza si al treilea. in distributia acestui serial se regasesc actori de exceptie. Care sunt acestia si cum au ajuns Dorian Popa si Oana Zavoranu sa joace alaturi de Marian Ralea si Maia Morgenstern, aflati in randurile .

Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Mai sunt aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare de anul acesta, si deja incep pomenile electorale. Guvernul Orban, in speranta de a mai castiga ceva capital politic trec lalucrurile grele. Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala Conform unei masuri aprobate in sedinta de astazi a Guvernului Orban, pensionarii, de peste .

Romanii care i-au lasat pe francezi fara apa calda. Cum a fost posibil asa ceva: ce jaf uluitor

O banda de hoti din Romania si Republica Moldova a furat aproape 1,000 de centrale termice in Franta. Ei actionau pe santiere si intrau noaptea in apartamentele care nu erau date spre folosinta. Romanii i-au lasat pe francezi fara apa calda Potrivit presei franceze, un numar de 910 centrale termice au fost furate intre august .

Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa o faca

Iarna se apropie, asadar este momentul sa te ocupi de trecerea geamurilor la regimul de iarna. Acest fapt trebuie executat inaine de inceperea gerurilor, pentru a evita patrunderea frigului in apartament in cea mai rece perioada a anului. Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa Caldura din .

Horoscop miercuri 14 octombrie. Zodiile care vor avea o zi grea, din toate punctele de vedere

Pentru 14 octombrie in Horoscop se spune ca Mercurul din Scorpion devine retrograd, pregateste-te pentru ultima si cea mai transformatoare treapta din 2020! intreaga chestiune, virusul, aceasta intreaga transformare prin care treceti, a inceput cu mult inainte de sosirea noului an, in toamna anului 2019. Horoscop miercuri 14 octombrie Oamenii de stiinta confirma ca in .

Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Horoscopul banilor ne spune ca Jupiter, planeta expansiunii, se conecteaza usor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia si ultima oara in acest an. Aceasta este una dintre semnaturile anului 2020 si are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conecteaza usor cu Mercur, .

Romanii care primesc bani in plus: anuntul tocmai a fost facut. Ce sume sunt si ce trebuie sa faca

Pentru o anumita categorie de romani, statul ofera bani in plus. Sumele nu sunt mari, dar ajuta. Data fiind suprasolicitarea sistemului de sanatate, exista riscul ca in orice moment sa se.

Top 10 orase din Romania: orasele surprinzatoare in care vor sa locuiasca romanii

Tocmai a fost publicat cel mai recent Barometru Urban, un top 10 cu orasele din Romania care ofera cea mai ridicata calitate a vietii. in urma cu cateva zile, au ajuns online rezultatele.

Cine e judecatoarea care ii pune in libertate pe violatorii si pedofilii din Romania, de fapt. Detalii socante

Presedinta Judecatoriei Calarasi a pus in libertate chiar un pedofil ce a recunoscut ca a fortat un copil de 5 ani la perversiuni sexuale. Mai mult decat atat, Dana Elena Ionescu, caci asa o cheama, nu a cerut si un consult psihologic pentru copil. Cine e judecatoarea care ii pune in libertate pe violatorii si .

Falimentul fotbalului bucurestean! Cum a ajuns AMFB sa ia bani pentru un campionat pe care nu poate sa il organizeze

Pandemia de coronavirus pune crucea pe asociata lui Lumanare, anunta Impact. ro. Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti nu a mai putut organiza competitii de la decretarea starii de urgenta. Iar situatia nici nu se va schimba in perioada urmatoare. O problema care, cumulata cu managementul total defectuos, pare sa duca spre faliment. Datoriile au inceput sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )