Libnet.ro
UNICEF

20:30

Decalajul dintre pensiile primite de femei si barbati este de aproape 10 ori mai mare decat la salarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decalajul dintre pensiile primite de femei si barbati este de aproape 10 ori mai mare decat la salarii

Decalajul dintre pensiile primite de femei si barbati este de aproape 10 ori mai mare decat decalajul salarial in Romania, sustine Andreea Paul, presedinte al INACO - Initiativa pentru Competitivitate, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Din 31 decembrie 2020, nu vor mai emise autorizatii de construire pentru cladiri noi decat daca consumul lor de energie este aproape egal cu zero. Obligatiile verzi, o provocare pentru piata imobiliara.

Industria constructiilor este in topul celor mai mari consumatori de resurse. Conform datelor publicate de Comisia Europeana, in Uniunea Europeana, activitatile legate de constructia si utilizarea cladirilor consuma aproximativ jumatate din totalul materialelor extrase si din consumul de energie si aproximativ o treime din consumul de apa. De asemenea, deseurile din constructii si demolari reprezinta o treime din totalul deseurilor generate la nivelul Uniunii Europene. O mare parte dintre acestea sunt reciclabile, insa, cu exceptia catorva state membre in care se recicleaza aproape 90 %, rata de reciclare medie in UE se situeaza sub 50 %.

Semne clare ca sufletul unei persoane decedate este aproape

Potivit ezoteristilor, persoanele dragi nu ne parasesc niciodata. Iata cum iti poti da seama daca o persoana draga care a decedat este inca in preajma ta. Persoana decedata apare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )