Libnet.ro
UNICEF

00:07

Decizia Curtii de Apel: Alegerile locale se tin intr-un SINGUR tur. PNL face RECURS

România Liberă România Liberă,
Decizia Curtii de Apel: Alegerile locale se tin intr-un SINGUR tur. PNL face RECURS

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins, vineri, cererea PNL de anulare a hotararii de guvern care prevede organizarea alegerilor locale pe 5 iunie intr-un singur tur de scrutin. continuă pe România Liberă

Ne asteptam la un scor de peste 7% in alegerile locale

Deputatul Valeriu Steriu, presedintele UNPR, a declarat vineri astazi ca la alegerile locale se asteapta ca partidul sau sa inregistreze un scor electoral de cel putin 7%, informeaza surse din media.

Traian Basescu si Liviu Dragnea, asteptati la Alexandria pentru a lansa candidatii pentru alegerile locale 2016

Traian Basescu si Liviu Dragnea sunt asteptati, vineri, la Alexandria. Cei doi vor participa, separat, la lansarile de candidati pentru alegerile locale 2016 ale Partidului Miscarea Populara si Partidului.

PMP trebuie sa se bata pentru locul intai la alegerile locale

Fostul presedinte al tarii, Traian Basescu, a declarat astazi ca formatiunea politica pe care o conduce Partidul Miscarea Populara, PMP) se va bate pentru locul intai la alegerile locale din 5 iunie, informeaza surse din media.

Presedintele suspendat al CJ Arad, Iotcu, ramane sub control judiciar pana dupa alegerile locale

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Arad, Iotcu Petru Nicolae, ramane sub control judiciar pana dupa alegerile locale, dupa ce Tribunalul Timis i-a respins, miercuri, cererea de revocare a masurii, prelungindu-i controlul judiciar cu 60 de zile.

SONDAJ PSD si PNL intra umar la umar in alegerile locale

Doar 1,7 puncte procentuale despart PSD de PNL in ceea ce priveste votul politic consilii locale si judetene) la alegerile locale din vara acestui an, arata Barometrul INSCOP Research, realizat la comanda ziarului Adevarul.

Ramane un singur tur de scrutin la alegerile locale. Curtea de Apel a respins sesizarea PNL

Curtea de Apel a respins vineri sesizarea facuta de PNL in contencios administrativ privind organizarea alegerilor intr-un singur tur de scrutin, dupa ce liberalii au ridicat in instanta exceptie de neconstitutionalitate, cu intentia ca legea sa ajunga pe masa CCR. PNL va contesta decizia la Curtea Suprema, insa, potrivit avocatilor contactati de Adevarul, nu vor avea sorti de izbanda.

Contestatia PNL privind alegerile locale se judeca la Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri contestatia PNL privind hotararea de guvern care stabileste data alegerilor locale la 5 iunie, informeaza B1 TV. in acest proces, liberalii sustin ca alegerea pr.

Suceava: Doi slujitori ai Domnului au renuntat la hainele preotesti pentru a putea candida la alegerile locale

Doi preoti din Falticeni, judetul Suceava au renuntat la hailele de preotie pentru a candida din partea PNL la alegerile pentru primarie, potrivit adevarul. ro. PNL a anuntat candidatura pentru functia de.

ANI a lansat un ghid pentru alegerile locale. Candidatii pot cere asistenta prin telefon

Agentia Nationala de Integritate a postat pe Internet un ghid dedicat alegerilor locale din iunie 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )