Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu si Liviu Dragnea, asteptati la Alexandria pentru a lansa candidatii pentru alegerile locale 2016

B1 B1,
Traian Basescu si Liviu Dragnea, asteptati la Alexandria pentru a lansa candidatii pentru alegerile locale 2016

Traian Basescu si Liviu Dragnea sunt asteptati, vineri, la Alexandria. Cei doi vor participa, separat, la lansarile de candidati pentru alegerile locale 2016 ale Partidului Miscarea Populara si Partidului. continuă pe B1

Traian Basescu si Liviu Dragnea, asteptati la Alexandria

Traian Basescu si Liviu Dragnea sunt asteptati, astazi, la Alexandria. Cei doi vor participa, separat, la lansarile de candidati pentru alegerile locale 2016 ale Partidului Miscarea Populara si Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea: Nu suntem siguri ca ramane domnul Marian Munteanu la PNL pentru Primaria Capitalei. Este a treia varianta si deja este ca in povestea cu Petrica si lupul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este rezervat in ceea ce priveste propunerea PNL pentru Primaria Capitelei. Dragnea a spus ca nu este sigur ca Marian Munteanu va ramane in cursa.

Dezvaluiri despre caracterul lui Traian Basescu

Un fost alegator al lui Traian Basescu a ramas dezamagit de modul in care i-a vorbit la telefon fostul presedinte. Ion Jianu din Bailesti l-a sunat pe Traian Basescu pe acel numar de telefon pe.

Liviu Dragnea despre promulgarea legii darii in plata: Nu am fost de acord cu persoanele care profita de acest program pentru mai multe case, ci doar pentru un singur imobil (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD a transmis ca nu a fost de acord cu faptul ca inafara persoanelor fizice, de legea darii in plata sa nu profite si persoanele care au afaceri imobiliare. Acesta a mai.

REVISTA BLOGURILOR. Spitalul Universitar de Urgenta a platit 1,3 milioane de leu firmei de avocatura a ginerelui lui Traian Basescu

Blogurile de miercuri scriu despre nominalizarea lui Marian Munteanu de catre liberali pentru candidatura la Primaria Capitalei, dar si despre un contract de consultanta dintre ginerele lui Traian Basescu si directorul Spitalului Municipal din Bucuresti.

Radu Banciu: Liviu Dragnea se mandreste cu procentele din sondaje ale PSD (VIDEO)

In emisiunea de vineri seara, Radu Banciu a adus in discutie un subiect politic si faptul ca Liviu Dragnea se mandreste cu faptul ca PSD-ul sta bine in sondaje. Toata lumea l-a.

Theodor Stolojan considera ca Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan considera ca fostul presedinte Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la functia de primar al Municipiului Bucuresti.

Vasile Blaga il invita pe Traian Basescu la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri, la Pitesti, ca o eventuala candidatura a lui Traian Basescu la functia de primar general al municipiului Bucuresti nu va influenta modul in care liberalii.

Liviu Dragnea, despre candidatura lui Piedone: Nu a spus niciodata ca nu candideaza, sa fie sanatos

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu l-a surprins anuntul lui Cristian Popescu Piedone de a candida la Primaria Sectorului 4. inteleg ca nu a iesit niciodata din cursa. Nu a spus nici.

Traian Basescu a anuntat candidatii PMP la functiile de primar de sector

Traian Basescu a anuntat miercuri candidatii Partidului Miscarea Populara la functiile de primari de sectoare ale Capitalei, transmit televiziunile de stiri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )