Libnet.ro
UNICEF

01:05

DECIZIE BOMBA in Turcia: Mai multe persoane din politie si armata vor fi demise

B1 B1,
DECIZIE BOMBA in Turcia: Mai multe persoane din politie si armata vor fi demise

Mai multe persoane din politie si armata vor fi demise vor fi demise, potrivit unui decret semnat de administratia Recep Tayyip Erdogan. Ultimul decret in cadrul starii de urgenta va fi publicat in seara. continuă pe B1

Ploile torentiale au facut ravagii in mai multe localitati din tara: Autoritatile sunt in alerta iar meteorologii nu au vesti bune nici pentru zilele urmatoare (VIDEO)

Ploile torentiale au facut prapad in mai multe localitati din tara. in Slobozia, canalele de scurgere nu mai fac fata, iar centrul orasului s-a transformat intr-un lac, informeaza B1 TV. Autoritatile.

Mascatii au intrat peste mai multe persoane banuite de furturi din locuinte, din Titu

Politistii din Dambovita au descins, in aceasta dimineata, la domiciliile unor persoane banuite de furturi din locuinte. Vor fi puse in executare 4 mandate de aducere.

Alerta in Anglia!Mai multe persoane au fostotravite cu o substanta necunoscuta

Doua persoane au fost spitalizate in stare critica la spitalul din Salisbury sudul Angliei), dupa ce au fost expuse unei substante necunoscute la Amesbury, la cativa kilometri de locul unde fostul spion rus.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de averse, grindina si vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis vineri seara noi avertizari nowcasting Cod galben de averse, grindina si vant puternic, valabile in cinci judete din Moldova si Oltenia. Conform Administratiei Nationale de.

Avertizare de ceata, in mai multe judete din Transilvania si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania si Muntenia, pe durata urmatoarei ore. Potrivit.

Administratia Recep Erdogan va demite numeroase persoane din politie si armata

Administratia Recep Tayyip Erdogan va destitui numeroase persoane din institutii, in principal din armata si politie, printr-un decret care va fi publicat vineri seara, anunta premierul Binali Yildirim, citat de CNN, scrie Mediafax.

Atentionare meteo! Cod galben si cod portocaliu de ploi in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de Cod galben si Cod portocaliu pana la ora 13. Este Cod galbenin judetele Constanta si Tulcea. Se vor semnala cantitati de apa ce vor.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare nowcasting pentru Municipiul Bucuresti potrivit careia joi dimineata, pana la ora 8:30, se vor semnala averse ce vor cumula 10. 15 l/mp si.

Cluj: O adolescenta a fost batuta CRUNT de mai multe fete

O adolescenta din Cluj, in varsta de 14 ani, a fost batuta, duminica seara, cu crengi de copac de mai multe copile de etnie rroma si a ajuns la spital ranita grav. Fata si tatal ei au mers la Politie.

Serena starneste o revolta: Tot mai multe fete din circuit se plang de tratamentul de care se bucura fostul lider WTA

Serena Williams 181 WTA) e o figura respectata in circuitul feminin, insa multe sportive dezaproba public ceea ce s-a intamplat inainte de Wimbledon.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )