Libnet.ro
UNICEF

16:45

Decizie-soc in cazul lui Mario Iorgulescu: Administratorul drumului unde a avut loc accidentul ar putea fi tras la raspundere

Antena3 Antena3,
Decizie-soc in cazul lui Mario Iorgulescu: Administratorul drumului unde a avut loc accidentul ar putea fi tras la raspundere

Noi detalii legate de cazul accidentul mortal provocat deMario Iorgulescu. Politia rutiera a solicitat administratorului drumului amplasarea indicatorului ocolire in zona accidentului. Surse afirma c. continuă pe Antena3

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Pozitiv la cocaina

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare, legistii au determinat ca Mario.

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit.

Cristian Tudor Popescu, anunt-socant in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: Asta o sa faca tata Gino!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni explozivi accidentul in care a fost implicat fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, cel care a omorat un om. Daca junele Mario va trai, as.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu. Ce au descoperit acum politistii

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3,legistii au.

Rezultatele IML, in cazul Mario Iorgulescu: Ce consumase inainte de accidentul teribil in care a murit un tinar de 24 de ani

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost publicate joi de Institutul National de Medicina Legala.

DigiSport: Cristian Tudor Popescu, reactie ferma in cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu 24 de ani) a provocat, in noaptea de sambata spre duminica, un accident rutier in care un alt tanar si-a pierdut viata. Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o alcoolemie de 1,96 gl alcool pur in sange si a consumat cocaina, cand a fost implicat in accidentul care a dus la decesul unui tanar de 24 de ani.

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat in ultimele 12 ore. Medicii au facut anuntul

Noi detalii despre starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu. Spitalul Elias, unde acesta se afla internat in urma accidentului, spune ca starea acestuia.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, surprins pe camerele de supraveghere. Celalalt sofer a murit pe loc

Tanarul de 24 de ani nu a avut nicio sansa in accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Marturie stau imaginile surpinse de camele de supraveghre din zona unde a avut loc impactul. Bolidul condus de Mario.

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

Mario Iorgulescu, chemat in instanta peste cateva zile. Ce veste cumplita a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu va fi chemat in instanta intr-un dosar in care a fost achitat pe fond si pentru care procurorii au facut apel, cerand condamnare cu executare. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla internat in spital in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar de 24 de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3172 seconds )