Libnet.ro
UNICEF

16:16

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in optimi de Johanna Konta, dupa ce a condus cu 5-1 in decisiv - Halucinant

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in optimi de Johanna Konta, dupa ce a condus cu 5-1 in decisiv - Halucinant

Simona Halep a avut parte impotriva britanicei Johanna Konta locul 66 WTA) de o partida interzisa cardiacilor, un adevarat thiller cu final nefericit. Favorita numarul unu a inceput slab meciul cu Johanna, a pierdut primul set cu 6-3, dar si-a revenit, a egalat la unu 6-3) si a condus cu 5-1 in decisiv. Din acel moment, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, iar Konta a castigat nu mai putin de sase game-uri consecutive !), reusind sa se califice in sferturile turneului WTA de la Wuhan, dupa un meci care a durat doua ore si 18 minute. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic favorita 11) si Madison Keys favorita 14).

WTA Wuhan: Petra Kvitova, eliminata in optimi de Roberta Vinci

Petra Kvitova, cap de serie numarul trei, a fost eliminata in optimile turneului WTA de la Wuhan. Castigatoare a trofeului in 2014, Petra a fost invinsa de Roberta Vinci, finalista la ultima editie de la US Open.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-2, 6-1/ La pas in turul trei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a debutat perfect in turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania trecand fara nicio emotie de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 32 WTA, scor 6-2, 6-1 partida a durat o ora si patru minute). In urma acestui succes, Simona conduce cu 6-0 in intalnirile directe. In turul trei, Halep o va intalni pe Johanna Konta, din Marea Britanie.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata de Carla Suarez Navarro

Drumul Monicai Niculescu la turneul WTA de la Wuhan s-a oprit in turul doi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Carla Suarez Navarro. Desi a castigat primul set cu 7-5, Monica le-a cedat pe urmatoarele doua, 3-6, 4-6.

WTA Wuhan: Maria Sharapova, eliminata in turul doi - A abandonat in meciul cu Barbora Strycova

Maria Sharapova, cap de serie numarul doi, a parasit turneul WTA de la Wuhan in turul al doilea, jucatoarea din Rusia abandonand din cauza unor probleme medicale in timpul setului decisiv al partidei cu Barbora Strycova, din Cehia.

WTA WuhanSimona Halep joaca marti cu Anastasia Pavliucenkova

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, va evolua, marti, in turul doi al turneului de la Wuhan China), impotriva sportivei Anastasia Pavliucenkova Rusia), pozitia 32 in ierarhia mondiala, informeaza site-ul oficial al competitiei.

LIVETEXT Simona Halep la Wuhan: romanca infrunta o adversara fara niciun trofeu WTA. Cine e Johanna Konta

Simona Halep joaca, astazi, in optimile turneului de la Wuhan. Cu acest prilej, constanteanca va bifa o premiera.

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: Romanca restabileste egalitatea la seturi. Urmeaza decisivul! Wuhan Premier 5

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: miercuri, in optimile Wuhan Premier 5. Duel in premiera!

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )