Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: Romanca restabileste egalitatea la seturi. Urmeaza decisivul! Wuhan Premier 5

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: Romanca restabileste egalitatea la seturi. Urmeaza decisivul! Wuhan Premier 5

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: miercuri, in optimile Wuhan Premier 5. Duel in premiera!

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

LIVE TEXT Simona Halep - A. Pavliucenkova: romanca, invincibila in meciurile directe. Wuhan Premier 5

Simona Halep, 2 WTA o intalneste, marti, pe Anastasia Pavliucenkova Rusia), 32 WTA, in turul al doilea al turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta. Probleme mari pentru romanca in primul set

Simona Halep - Johanna Konta LIVE. Simona Halep are probleme in optimile turneului WTA de la Wuhan, China. Romanca, principala favorita a turneului, a pierdut primul set in fata sportivei Johanna Konta, venita.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul 3 la Wuhan

Urmariti in aceasta pagina, miercuri dupa ora 13:30, meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul 3 la Wuhan (13:30)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri dupa ora 13:30, meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari.

GAME cu GAME Simona Halep - Johanna Konta in turul 3 la Wuhan. Meciul cu deznodamant incredibil

Ati urmarit in aceasta pagina, miercuri dupa ora 13:30, meciul pe care Simona Halep l-a sustinut in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-2, 6-1/ La pas in turul trei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a debutat perfect in turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania trecand fara nicio emotie de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 32 WTA, scor 6-2, 6-1 partida a durat o ora si patru minute). In urma acestui succes, Simona conduce cu 6-0 in intalnirile directe. In turul trei, Halep o va intalni pe Johanna Konta, din Marea Britanie.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in optimi de Johanna Konta, dupa ce a condus cu 5-1 in decisiv - Halucinant

Simona Halep a avut parte impotriva britanicei Johanna Konta locul 66 WTA) de o partida interzisa cardiacilor, un adevarat thiller cu final nefericit. Favorita numarul unu a inceput slab meciul cu Johanna, a pierdut primul set cu 6-3, dar si-a revenit, a egalat la unu 6-3) si a condus cu 5-1 in decisiv. Din acel moment, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, iar Konta a castigat nu mai putin de sase game-uri consecutive !), reusind sa se califice in sferturile turneului WTA de la Wuhan, dupa un meci care a durat doua ore si 18 minute.

Simona Halep la Wuhan: Konta a dezvaluit ce simte dupa ce a revenit de la 1-5 ca sa castige un meci ce parea pierdut

Johanna Konta Marea Britanie, 66 WTA) a obtinut cea mai mare victorie din cariera ei de pana acum si, la final, a povestit prin ce a trecut in timpul unui meci maraton.

LIVETEXT Simona Halep la Wuhan: romanca infrunta o adversara fara niciun trofeu WTA. Cine e Johanna Konta

Simona Halep joaca, astazi, in optimile turneului de la Wuhan. Cu acest prilej, constanteanca va bifa o premiera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )