Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce a declarat Zinaida Greceanii, dupa afisarea rezultatelor partiale

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Zinaida Greceanii, dupa afisarea rezultatelor partiale

Candidata socialista Zinaida Greceanii a declarat, duminica, dupa publicarea rezultatelor partiale, ca deocamdata este prematur de a face concluziile finale ale alegerilor. continuă pe România Liberă

Bac 2015. Afisarea rezultatelor partiale a fost amanata cu o zi pentru ca lucrarile sa poata fi corectate in alte judete

Bac 2015. Potrivit noului calendar al Bacalaureatului, publicat in Monitorul Oficial, rezultatele partiale nu se vor mai afisa pe 6 iulie, ci a doua zi, pe 7 iulie. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat pentru Adevarul ca s-a prelungit cu o zi corectarea lucrarilor in urma modificarilor aduse procedurii, testele urmand sa fie corectate in alte judete.

LIVETEXT Batalia pentru Chisinau: liberalul Chirtoaca, fata-n fata cu Zinaida Greceanii

In Republica Moldova se deschid peste 1. 200 de sectii de votare pentru alegerea primarilor din 457 de localitati in al doilea tur de scrutin. De departe, confruntarea cea mai apriga se duce pentru primaria Chisinaului, unde concureaza liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Zinaida Greceanii nu regreta declaratiile din aprilie 2009. Pe mine ma durea sufletul ca putea sa se intample ceva

Politia va folosi toate mijloacele necesare pentru apararea constitutionalitatii Republicii Moldova. Inclusiv armele, declara Zinaida Greceanii pe 8 aprilie 2009, in calitatea sa de prim-ministru. Astazi, in calitate de candidat la Primaria Chisinaului, Greceanii spune ca nu regreta declaratiile de acum sase ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )