Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratie SOCANTA a lui Calin Popescu Tariceanu. Vezi ce a spus acesta

Antena3 Antena3,
Declaratie SOCANTA a lui Calin Popescu Tariceanu. Vezi ce a spus acesta

Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu va regreta mult decizia de a indeparta rand pe rand pe cei din conducerea PNL

Tot mai multi liberali se distanteaza de Crin Antonescu, dupa ce presedintele PNL a decapitat ieri una dintre cele mai puternice filiale liberale din tara. Calin Popescu Tariceanu critica astazi pe facebook.

Antonescu ii raspunde lui Tariceanu: Oaia e un animal minunat. Iisus e comparat in Biblie cu un miel

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus miercuri seara - comentand aluziile fostului premier Calin Popescu-Tariceanu referitoare la meseria de cioban a lui Gigi Becali - ca oaia este un animal minunat si nu.

Tariceanu,despre Becali: N-o sa fim colegi, nu e membru PNL, e vorba de o candidatura pe ...

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca nu este coleg de partid cu George Becali, precizand ca acesta nu ar fi din punctul sau de vedere membru al PNL, fiind vorba de o candidatura pe listele USL, el aratand totodata ca PNL trebuie sa ramana un partid care sa fie reper de conduita, potrivit Mediafax. Tariceanu a fost intrebat, intr-o emisiune a postului Realitatea TV, cum vede faptul ca a devenit coleg de partid cu omul de afaceri George Becali. El nu este membru al PNL, .

Radu Banciu: Tariceanu a facut o gafa si l-a trimis pe Gigi intre oile lui

Radu Banciu a comentat, vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, razboiul dintre Gigi Becali si Calin Popescu-Tariceanu, dupa anuntarea oficiala a liderului PNG ca viitor candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )