Libnet.ro
UNICEF

20:45

Declaratiile medicilor. Cum a fost gasit Ilie Balaci cand a ajuns ambulanta

Antena3 Antena3,
Declaratiile medicilor. Cum a fost gasit Ilie Balaci cand a ajuns ambulanta

Ilie Balaci a fost gasit duminica dimineata acasa, in stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulantei Dolj, care dupa ce a incercat cateva zeci de minute sa il resusciteze, a declarat decesul,. continuă pe Antena3

Ce posta pe Facebook fata lui Ilie Balaci cand tatal ei murea

Ilie Balaci a incetat din viata duminica, 21 octombrie 2018, in jurul orei 9:20 dimineata. Exact in acel moment, fata sa posta pe retelele de socializare un mesaj cu starea de spirit feeling amused.

Ambulanta l-a gasit pe Ilie Balaci in stop cardio-respirator. S-a incercat resuscitarea zeci de minute / Mesajul emotionant al lui Hagi (FOTO, VIDEO)

Fotbalul romanesc este lovit de o noua tragedie. Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a incetat din viata duminica dimineata, la varsta de 62 de ani, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, in.

Sorin Cartu a izbucnit in PLANS cand a auzit despre MOARTEA lui Ilie Balaci: Parca suntem BLESTEMATI!

Fostul international Ilie Balaci a decedat la varsta de 62 de ani. Sorin Cartu a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre fostul fotbalist. Eu sunt la Bucuresti, am avut botezul nepotului. Dimineata, mi-a.

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

Craiova isi ia adio de la marele Ilie Balaci: S-a anuntat cand va fi inmormantat fostul mare fotbalist

Ilie Balaci a decedat chiar in orasul pe care l-a iubit. Voia sa vada derby-ul CS U Craiova FCSB, insa s-a stins in ziua partidei.

Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci era in stare grava la spitalul din Craiova. Ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. Care e cauza preliminara a mortii? Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. El [] .

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

ILIE BALACI a murit! Totul despre Minunea blonda a fotbalului romanesc - BIOGRAFIE

ILIE BALACI A MURIT! Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci s-a nascut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat la 13 septembrie 1956, in comuna Bistret, judetul Dolj. Supranumit Minunea blonda, Balaci este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )