Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deficit de 5,1 miliarde lei in primele sapte luni, de trei ori mai mare decat anul trecut

Adevărul Adevărul,
Deficit de 5,1 miliarde lei in primele sapte luni, de trei ori mai mare decat anul trecut

Primele sapte luni ale acestui an s-au incheiat cu un deficit de 5,1 miliarde lei, de 3 ori mai mare decat deficitul de 1,74 miliarde lei inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Adevărul

DEZASTRU: Deficit de 5,1 miliarde lei in primele sapte luni, de trei ori mai mare decat anul trecut!

Primele sapte luni ale acestui an s-au incheiat cu un deficit de 5,1 miliarde lei, de 3 ori mai mare decat deficitul de 1,74 miliarde lei inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, a.

Deficitul bugetului general consolidat s-a triplat in primele sapte luni, ajungand la 5,1 miliarde lei

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele sapte luni ale acestui an cu un deficit de 5,14 miliarde lei, reprezentand 0,63% din PIB, in scadere fata de primul semestru, dar in crestere de aproape trei ori fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditile in care ritmul de crestere a cheltuielilor, trase in sus mai ales de salariile bugetarilor, a depasit avansul incasarilor, arata datele publicate vineri seara pe site-ul Ministerului Finantelor.

Executia bugetului general s-a incheiat cu un deficit de 0,63% din PIB

Executia bugetului general consolidat pe primele sapte luni ale anului 2017 s-a incheiat cu un deficit de 5,1 miliarde lei, respectiv 0,63% din PIB, fata de deficitul de 1,74 miliarde lei, respectiv 0,23% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului trecut, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP), trimis astazi Redactiei.

Profitul sistemului bancar la jumatatea anului atinge recordul de 2,7 miliarde lei

Sistemul bancar din tara noastra a inregistrat un profit record, in prima jumatate a anului in curs, respectiv 2,7 miliarde lei, dupa cum reiese din datele publicate pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Bancile din tara aveau active de 398,6 miliarde lei

Cele 36 de banci active pe piata romaneasca aveau la jumatatea acestui an active nete de 398,6 miliarde lei 87,5 miliarde euro), pe fondul reducerii creditelor neperformante si majorarii raportului intre profit si active, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de News. ro.

Emmanuel Macron a cheltuit 26,000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26,000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point.

Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point.

Vicepremierul Marcel Ciolacu anunta o gaura de 8 miliarde lei la colectarea TVA

Vicepremierul fara portofoliu Marcel Ciolacu a declarat vineri ca este o gaura de circa 8 miliarde de lei la colectarea TVA si ca guvernul cauta solutii ca aceasta deficienta sa fie cat mai repede diminuata.

FOTO+VIDEO Nou cutremur in Italia: Doua femei au murit. Bilantul ranitilor, in crestere. Un bebelus de doar sapte luni, scos de sub daramaturi

Un cutremur cu magnittudinea 4,5 grade pe scara Richter a afectat, luni seara, insula Ischia din sudul Italiei, in apropiere de Napoli, informeaza presa italiana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )