Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delegatia Romaniei participa la Johannesburg, la funeraliile lui Nelson Mandela. Ponta avut o intalnire cu Barack Obama

Antena3 Antena3,
Delegatia Romaniei participa la Johannesburg, la funeraliile lui Nelson Mandela. Ponta avut o intalnire cu Barack Obama

Ceremonia dedicata lui Nelson Mandela de pe stadionul din Johannesburg este in plina desfasurare. UPDATE- Premierul Victor Ponta, aflat la Johannesburg, a avut o intalnire cu presedintele american Barack Obama,. continuă pe Antena3

Presedintele cubanez Raul Castro va participa la funeraliile lui Nelson Mandela

Presedintele cubanez Raul Castro se va deplasa in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela de pe 15 decembrie, potrivit unui comunicat oficial citat de AFP. Castro va fi insotit de.

Cei mai importanti sefi de stat si guverne vor participa la funeraliile lui Nelson Mandela

Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite.

Delegatia Romaniei participa la Johannesburg, la funeraliile lui Nelson Mandela. IMAGINI LIVE de la ceremonia de comemorare a fostului presedinte sud-african

Ceremonia dedicata lui Nelson Mandela de pe stadionul din Johannesburg este in plina desfasurare. Barack Obama l-a salutat pe Mandela ca pe un gigant al istoriei in fata zecilor de mii de oameni prezenti la.

Ponta va pleca, luni seara, la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta va pleca la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela. Luni seara, voi pleca la Johannesburg, pentru a participa la funeraliile fostului presedinte.

Ponta va merge la Johannesburg, pentru funeraliile lui Nelson Mandela.

Primul-ministru Victor Ponta va merge maine, 10 decembrie 2013, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile nationale ale fostului presedinte Nelson Mandela, care vor avea loc pe stadionul FNB din Johannesburg, se arata intr-un comunicat al Guvernului remis Romania Libera. Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite .

Victor Ponta va pleca la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a declarat luni, pentru Mediafax, ca va pleca la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela.

Victor Ponta va pleca luni seara la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a declarat luni, pentru Mediafax, ca va pleca la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela.

Traian Basescu spune ca nu are bani in buget pentru a merge la funeraliile lui Nelson Mandela: Mai am bani doar pentru Consiliul European din decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, raspunzand unei intrebari la finalul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu va merge la funeraliile lui Nelson Mandela in Africa de Sud intrucat nu are bani in buget decat pentru Consiliul European din decembrie.

Premierul ceh spera sa EVITE funeraliile lui Nelson Mandela: imi da fiori numai ideea

Premierul ceh in exercitiu Jiri Rusnok a marturisit ca spera sa evite funeraliile lui Nelson Mandela de saptamana viitoare, in cursul unei conversatii private inregistrate fara stire sa si comentata pe l.

Ponta va merge la funeraliile lui Nelson Mandela.

Primul-ministru Victor Ponta va merge maine, 10 decembrie 2013, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile nationale ale fostului presedinte Nelson Mandela, care vor avea loc pe stadionul FNB din Johannesburg. Premierul Victor Ponta i-a invitat si pe fostii presedinti ai Romaniei, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, sa il insoteasca in Africa de Sud. Emil Constantinescu a acceptat si il va insoti, astfel, la Johannesburg, in schimb Ion Iliescu a declinat invitatia, din cauza distantei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )