Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta va pleca, luni seara, la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

B1 B1,
Ponta va pleca, luni seara, la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta va pleca la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela. Luni seara, voi pleca la Johannesburg, pentru a participa la funeraliile fostului presedinte. continuă pe B1

Victor Ponta va pleca luni seara la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a declarat luni, pentru Mediafax, ca va pleca la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela.

Victor Ponta va pleca la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a declarat luni, pentru Mediafax, ca va pleca la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela.

Ponta pleaca la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta va pleca, luni seara, la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au.

Ponta va merge la Johannesburg, pentru funeraliile lui Nelson Mandela.

Primul-ministru Victor Ponta va merge maine, 10 decembrie 2013, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile nationale ale fostului presedinte Nelson Mandela, care vor avea loc pe stadionul FNB din Johannesburg, se arata intr-un comunicat al Guvernului remis Romania Libera. Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite .

Proiectul legii minelor, esential pentru proiectul de la Rosia Montana, a primit aviz pozitiv de la Comisia pentru Industrii si va primi marti votul final

Deputatii din Comisia pentru Industrii au dat luni seara aviz pozitiv pentru proiectul legii minelor, legea cadru pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana. Proiectul fusese respins de Senat la 2 decembrie. Proiectul a intrat in dezbatere luni seara in Comisia pentru Industrii cu o multime de amendamente, a declarat pentru HotNews. ro deputatul Lucian Bode. Surse politice au declarat ca proiectul va intra marti in plenul Camerei Deputatilor pentru votul final. Articol actualizat.

Proiectul legii minelor, esential pentru proiectul de la Rosia Montana, a primit aviz pozitiv de la Comisia pentru Industrii intr-o sedinta netransparenta

Deputatii din Comisia pentru Industrii au dat luni seara aviz pozitiv pentru proiectul legii minelor, legea cadru pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana. Proiectul fusese respins de Senat la 2 decembrie. Proiectul a intrat in dezbatere luni seara in Comisia pentru Industrii cu o multime de amendamente, amendamente pe care membrii comisiei nu le-au vazut decit in momentul inceperii sedintei. Proiectul urmeaza sa intre marti in plenul Camerei, care este for decizional.

Ponta pleaca la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile fostului presedinte sud-african Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta va pleca, luni seara, la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile fostului presedinte al Africii de Sud, Nelson Mandela.

Traian Basescu spune ca nu are bani in buget pentru a merge la funeraliile lui Nelson Mandela: Mai am bani doar pentru Consiliul European din decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, raspunzand unei intrebari la finalul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu va merge la funeraliile lui Nelson Mandela in Africa de Sud intrucat nu are bani in buget decat pentru Consiliul European din decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )