Libnet.ro
UNICEF

21:30

O delegatie BERD va vizita tara noastra timp de 4 zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O delegatie BERD va vizita tara noastra timp de 4 zile

O delegatie a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), formata din directori ai Consiliului de Administratie, viziteaza Capitala si judetele Buzau si Ialomita intr-o misiune de 4 zile, urmand sa aiba intalniri cu presedintele, prim-ministrul, dar si ministrii de Finante si Buget. continuă pe Ziarul Bursa

O delegatie BERD viziteaza Romania timp de 4 zile si va avea intalniri cu presedintele si premierul

O delegatie a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), formata din directori ai Consiliului de Administratie, viziteaza Capitala si judetele Buzau si Ialomita intr-o misiune de 4 zile, urmand sa aiba intalniri cu presedintele, prim-ministrul, dar si ministrii de Finante si Buget.

O delegatie BERD viziteaza Romania timp de 4 zile: Directorii vor avea intalniri cu presedintele si premierul

O delegatie a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, formata din directori ai Consiliului de Administratie, viziteaza Capitala si judetele Buzau si Ialomita intr-o misiune de 4 zile, urmand .

O delegatie BERD viziteaza Romania. Oficialii bancii vor va avea intalniri cu Basescu, Ponta si Isarescu

O delegatie a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), formata din directori ai Consiliului de Administratie, viziteaza Bucurestiul si judetele Buzau si Ialomita intr-o misiune de 4 zile, urmand sa aiba intalniri cu presedintele Traian Basescu si cu primul ministru Victor Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )