Libnet.ro
UNICEF

06:15

Demisie la varful Ministerului Educatiei. Secretarul de stat Luminita Barcari deschide lista de candidati PNL din Ialomita pentru Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Demisie la varful Ministerului Educatiei. Secretarul de stat Luminita Barcari deschide lista de candidati PNL din Ialomita pentru Camera Deputatilor

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, si-a dat demisia din functie deoarece candideaza pentru un loc in Camera Deputatilor de pe prima pozitie a listei PNL Ialomita. La alegerile locale, unde si-a dorit sefia Consiliului Judetean Ialomita, Barcari si-a luat concediu de odihna pentru a-si face campanie electorala. continuă pe Antena3

Demisie la varful Ministerului Educatiei! Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar a renuntat la functie

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar Luminita Barcari si-a dat miercuri demisia de la Ministerul Educatiei. Aceasta ocupa functia de la inceputul acestui an si a demisionat pentru a candida la un post in Parlament, din partea PNL.

Demisie in Ministerul Educatiei. Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar a renuntat la functie

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, a demisionat din functie, miercuri. Ea va candida pentru un post de parlamentar din partea PN.

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei Luminita Barcari a demisionat

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei si Cercetarii Luminita Barcari a demisionat din functie.

Secretarul de stat responsabil de invatamantul preuniversitar, Luminita Barcari, a demisionat

Ministerul Educatiei ramane fara secretarul de stat responsabil de intreg invatamantul preuniversitar, pentru a doua oara in decurs de 3 luni, de aceasta data definitiv. Luminita Barcari a demisionat din functie, pentru a candida din partea PNL in alegerile parlamentare din 6 decembrie. Concret, partidul de guvernamant a decis ca Barcari sa deschida lista candidatilor la Camera Deputatilor in judetul Ialomita, scrie g4media.

Luminita Barcari si-a dat demisia. invatamantul preuniversitar a ramas fara secretar de stat

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar Luminita Barcari si-a dat miercuri demisia. Aceasta fusese numita in functie la inceputul acestui an.

Ministerul Educatiei a decis: Olimpiadele si concursurile din anul scolar 20202021, suspendate

Ministerul Educatiei a decis suspendarea olimpiadelor in anul scolar 20202021. Anuntul a fost facut, luni, de secretarul de stat Luminita Barcari care a explicat ca aceste competitii nu se pot desfasura in co.

Ministerul Educatiei a anuntat suspendarea olimpiadelor si concursurilor din acest an scolar

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, a anuntat, luni, suspendarea olimpiadelor in anul scolar 20202021, precizand ca acestea nu se pot desfasura in actualul context generat de pandemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )