Libnet.ro
UNICEF

19:30

Demisie la varful Ministerului Educatiei! Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar a renuntat la functie

Antena3 Antena3,
Demisie la varful Ministerului Educatiei! Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar a renuntat la functie

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar Luminita Barcari si-a dat miercuri demisia de la Ministerul Educatiei. Aceasta ocupa functia de la inceputul acestui an si a demisionat pentru a candida la un post in Parlament, din partea PNL. continuă pe Antena3

Demisie in Ministerul Educatiei. Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar a renuntat la functie

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, a demisionat din functie, miercuri. Ea va candida pentru un post de parlamentar din partea PN.

Demisie la varful Ministerului Educatiei. Secretarul de stat Luminita Barcari deschide lista de candidati PNL din Ialomita pentru Camera Deputatilor

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, si-a dat demisia din functie deoarece candideaza pentru un loc in Camera Deputatilor de pe prima pozitie a listei PNL Ialomita. La alegerile locale, unde si-a dorit sefia Consiliului Judetean Ialomita, Barcari si-a luat concediu de odihna pentru a-si face campanie electorala.

Ministrul Educatiei, decizie fulger pentru elevi si profesori. Ce se va intampla in timpul orelor online

In cursul zilei de luni, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea invatamantului online pentru inca 14 zile. Din acest motiv, multi parinti si elevi au reclamat ineficienta acestui tip de educatie, motiv pentru care, Monica Anisie a decis noi masuri cu privire la modul de functionare al acestuia. Monica Anisie, apel .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Gabriela Firea (PSD): Nu intelegem de ce nici pana acum Guvernul nu vrea sa testeze in masa populatia. Cerem schimbarea definitiei de caz si testare gratuita la stat pentru persoanele care au suspiciuni (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, sustine ca avantajul testarii in masa este unul enorm, pentru ca in momentul in care este identificata o persoana cu test pozitiv ea este izolata si nu mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )