Libnet.ro
UNICEF

21:45

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Negocieri la Ministerul Sanatatii, directorul spitalului a demisionat. EXCLUSIV AUDIO

România Liberă România Liberă,
Demisii in bloc la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Negocieri la Ministerul Sanatatii, directorul spitalului a demisionat. EXCLUSIV AUDIO

17 medici de la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Floreasca si-au dat demisia in urma presiunii psihologice si a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Paun. Doctorii sunt nemultumiti de lipsa medicamentelor si de comportamentul managerului. continuă pe România Liberă

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Managerul spitalului: vor fi anunturi de angajari. EXCLUSIV AUDIO

17 medici de la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Floreasca si-au dat demisia in urma presiunii psihologice si a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Paun. Este vorba despre jumatate dintre cei 31 de medici angajati la SMURD Bucuresti. Doctorii sunt nemultumiti de lipsa medicamentelor si de comportamentul managerului spitalului, care a fost instalat in functie in primavara acestui an. Medicii spun ca vor ramane in preaviz doua saptamani, asa ca activitatea spitalului nu va fi perturbata pe termen scurt.

UPDATE AUDIO Situatie fara precedent: Demisii in masa la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala

17 medici de la Spitalul de Urgenta Floreasca, din cadrul Unitatii pentru Primiri Urgente UPU-SMURD), si-au depus miercuri demisiile. Motivul: modul in care managerul unitatii ii trateaza, dar si pentru ca acesta refuza sa achizitioneze medicamente pe unitate. in total la UPU-SMURD sunt angajati 30 de medici, iar acestia ar fi fost amenintati inclusiv cu faptul ca nu le vor fi platite garzile.

Situatie alarmanta la Spitalul Floreasca! 15 medici de la UPU au demisionat, personalul medical fiind injumatatit. Managerul institutiei, blamat pentru situatie (VIDEO)

15 medici de la Serviciul de Urgenta al Spitalului Floreasca din Capitala si-au dat demisia, anuntand ca urmeaza si mai multe demisii, lasand personalul medical injumatatit. Medicii sunt.

Nu mai sta ca proasta! Fa si tu dracu ceva! Managerul interimar de la Spitalul Floreasca a fost inregistrat cand injura un medic rezident (VIDEO)

Se tin lant scandalurile de la Spitalul Floreasca. in prim plan, si de data acesta, este tot managerul interimar Sorin Paun. Acesta a fost inregistrat in sala de operatii injurand ca la.

Managerul de la Spitalul Floreasca, Sorin Paun, a demisionat

Managerul interimar de la Spitalul Floreasca, Sorin Paun, si-a dat demisia din functie, miercuri seara. Demisia sa i-a fost inaintata ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Jumatate dintre medicii d.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisiile in masa de la Spitalul Floreasca

Dacian Ciolos a comentat, miercuri seara, la TVR, demisiile in masa de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, aratand ca nu a vazut inca justificarea acestor.

VIDEO FOTO Un secol de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial: Demonstratie si parada cu torte a militarilor pe strazile din Bucuresti

Romania marcheaza un secol de la momentul intrarii in Primul Razboi Mondial, iar Ministerul Apararii Nationale a organizat mai multe actiuni comemorative in Bucuresti si in tara. Luni seara, in fata Cercului Militar National, militari din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul din Bucuresti, dar si membri ai Asociatiei Traditia Militara - grup de reconstituire istorica-militara - au facut o demonstratie de manuire a armelor si au defilat intr-o retragere cu torte pe strazile Capitalei, in timp ce fanfara militara a intonat mai multe marsuri, in frunte cu Treceti batalioane romane Carpatii.

O masina a cazut in Dambovita, la iesirea din Bucuresti

O masina a parasit carosabilul duminica dimineata si a cazut in raul Dambovita, la iesirea din Bucuresti spre Glina, insa soferul nu a fost ranit, a informat ISU Bucuresti,.

in Sectorul 5 din Bucuresti, ajutoare sociale doar pentru cei care fac munca in folosul comunitatii

Consiliul Local al Sectorului 5 din Bucuresti a decis sa nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de munca decat daca acestea au un loc de munca stabil sau daca presteaza munca in folosul comunitatii.

Carturesti deschide a opta librarie din Bucuresti, in ParkLake

Lantul de magazine de carte Carturesti deschide a opta librarie din Bucuresti, in ParkLake. Magazinul este situat la primul etaj al mall-ului, are o suprafata de 530 metri patrati si aduna la raft peste 16. 000 de titluri de carte, muzica si film, un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )