Libnet.ro
UNICEF

11:00

in Sectorul 5 din Bucuresti, ajutoare sociale doar pentru cei care fac munca in folosul comunitatii

România Liberă România Liberă,
in Sectorul 5 din Bucuresti, ajutoare sociale doar pentru cei care fac munca in folosul comunitatii

Consiliul Local al Sectorului 5 din Bucuresti a decis sa nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de munca decat daca acestea au un loc de munca stabil sau daca presteaza munca in folosul comunitatii. continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Este inacceptabil ca unele state membre UE sa nu accepte refugiati doar pentru ca sunt musulmani

Angela Merkel: Este inacceptabil ca unele state membre UE sa nu accepte refugiati doar pentru ca sunt musulmani .

Carturesti deschide a opta librarie din Bucuresti, in ParkLake

Lantul de magazine de carte Carturesti deschide a opta librarie din Bucuresti, in ParkLake. Magazinul este situat la primul etaj al mall-ului, are o suprafata de 530 metri patrati si aduna la raft peste 16. 000 de titluri de carte, muzica si film, un.

VIDEO FOTO Un secol de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial: Demonstratie si parada cu torte a militarilor pe strazile din Bucuresti

Romania marcheaza un secol de la momentul intrarii in Primul Razboi Mondial, iar Ministerul Apararii Nationale a organizat mai multe actiuni comemorative in Bucuresti si in tara. Luni seara, in fata Cercului Militar National, militari din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul din Bucuresti, dar si membri ai Asociatiei Traditia Militara - grup de reconstituire istorica-militara - au facut o demonstratie de manuire a armelor si au defilat intr-o retragere cu torte pe strazile Capitalei, in timp ce fanfara militara a intonat mai multe marsuri, in frunte cu Treceti batalioane romane Carpatii.

O masina a cazut in Dambovita, la iesirea din Bucuresti

O masina a parasit carosabilul duminica dimineata si a cazut in raul Dambovita, la iesirea din Bucuresti spre Glina, insa soferul nu a fost ranit, a informat ISU Bucuresti,.

Primarul general si ministrul Sanatatii au discutat despre viitorul spital regional din Bucuresti

Primarul general Gabriela Firea si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, au decis sa inceapa discutiile pentru construirea unui spital regional in Bucuresti, avand in vedere nevoia de suplimentare a serviciilor medicale in Capitala si intreaga regiune.

Soferul din Bucuresti, prins dupa o postare a politistului Godina, arestat preventiv. Vaitis: Sigur ca am regrete

Soferul care a accidentat mortal o femeie in Bucuresti si a fugit, fiind prins la indemnul politistului Marian Godina, va fi arestat preventiv, a decis Judecatoria Sectorului 3.

Locuitorii din Bucuresti si Ilfov vor putea plati taxele si impozitele la ghisee cu ajutorul cardului bancar

Incepand de luni, 29. 2016, persoanele fizice din Municipiul Bucuresti si din Judetul Ilfov vor putea plati taxele si impozitele cu ajutorul cardului bancar la ghiseu, au transmis luni oficialii ANAF. Practic, au fost instalate 37 de POS-uri, in 21 de sedii care apartin Administratiilor Sectoarelor 1-6 ale Finantelor Publice, Activitatii de Trezorerie si Contabilitate Publica a Municipiului Bucuresti si unitatilor de trezorerie suboordonate Trezoreriile Statului - Sectoarele 1-6 si Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica a Judetului Ilfov). Vezi in text lista sediilor care au terminale POS.

Vestea care l-a daramat pe Marian Godina. Autorul accidentului mortal din Bucuresti, lasat liber

Dupa ce presupusul autor al unui accident mortal petrecut in Bucuresti a fost prins cu ajutorul mobilizarii pusa la cale pe Facebook de Marian Godina, procurorul care instrumenteaza dosarul l-a lasat pe.

Adolescenta de 17 ani, gasita in stare de inconstienta in Parcul Tineretului din Bucuresti

O adolescenta aproape moara a fost gasita vineri seara in parcul Tineretului din Capitala. in timp ce patrulau, cativa jandarmi au gasit-o pe fata in varsta de 17 ani in.

Fabrica de tricotaje din Titu care produce haine pentru Prada, Valentino si Moncler

Dupa Revolutie, un om de afaceri italian venea in Romania si punea bazele unui business de tricotaje, Tricottex. Afacerea avea sa mearga cativa ani, pentru ca apoi sa ia nastere Paola Confectii, fabrica din Titu, unde in prezent lucreaza peste 400 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )