Libnet.ro
UNICEF

16:30

Demonstratie. Ce sanse are Dragnea sa o impuna premier pe Sevil Shhaideh cu mana CCR

Adevărul Adevărul,
Demonstratie. Ce sanse are Dragnea sa o impuna premier pe Sevil Shhaideh cu mana CCR

PSD intentioneaza sa genereze un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Presedintie, in situatia in care Klaus Iohannis va desemna un alt premier decat Sevil Shhaideh. Teoretic, sansele PSD sunt minore, avand in vedere ca argumentele PSD se refera la o decizie a CCR din 2014, care nu este deloc valabila. Constitutional, desemnarea premierului ramane atributul presedintelui. Totusi, PSD are majoritate la CCR. continuă pe Adevărul

Dragnea, intrebat cand i-a venit ideea de a o propune premier pe Sevil Shhaideh: in campanie. Ei i-am spus luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca ideea de a o propune prim-ministru pe Sevil Shhaideh i-a venit in campania electorala, iar acesteia i-a spus luni, cand a chemat-o la el acasa, impreuna cu sotul. Dragnea a sustinut ca nu a mai spus nimanui si ca daca ar fi facut public numele pana acum vedeam reporteri prin Siria printre bombe, spunand ca sotul ei este seful serviciilor secrete ale lui Bashar Al-Assad.

B1.ro. Clotilde Armand acuza: DRAGNEA, PONTA SI SEVIL SHHAIDEH, JAF DE MARI PROPORTII!

Clotilde Armand, vicepresedinta USR, nu sustine propunerea PSD la functia de prim-ministru - Sevil Shhaideh. Aceasta aminteste functiile ocupate de omul de incredere a lui Liviu Dragnea si afacerile paguboase pentru statul roman pe care cei doi le-au intreprins impreuna.

DRAGNEA, PONTA SI SEVIL SHHAIDEH, JAF DE MARI PROPORTII! Clotilde Armand: Milioane de euro disparute la firmele aflate in sfera de influenta sefului PSD

Clotilde Armand, vicepresedinta USR, nu sustine propunerea PSD la functia de prim-ministru - Sevil Shhaideh. Aceasta aminteste functiile ocupate de omul de incredere a lui Liviu Dargnea si.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce Dragnea a anuntat ca o propune pe Sevil Shhaideh la sefia Guvernului: E femeie, e musulman, e un semn de deschidere

Fostul premier Victor Ponta sustin ca propunerea PSD-ALDE pentru conducerea Guvernului, Sevil Shhaideh, este foarte buna si de nerefuzat de presedintele Klaus Iohannis.

Sevil Shhaideh, doar un pion pentru Dragnea premier |OPINIE

In mai 2015, imediat ce Dragnea reusise sa-si impuna fina, pe Sevil Shhaideh, la Ministerul Dezvoltarii, scriam ca Ponta deja pierduse meciul, desi nu o stia: Imediat ce a aparut anuntul ca Sevil Shhaideh este nominalizarea lui Ponta pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala, Dragnea a declarat ca azi isi va si inregistra demisia din functia de presedinte executiv al PSD. Nu, nu este doar o coincidenta, a scris jurnalistul Catalin Prisacariu a scris, pe blogul sau, despre premierul propus de PSD.

Traian Basescu, dupa consultarile de la Cotroceni: Sevil Shhaideh are experienta politica zero. PMP il propune premier pe Eugen Tomac

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, joi, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, are experienta politica zero. Basescu a mai afirmat ca ce i se mai poate reprosa lui Sevil Shhaideh este ca Este casatorita cu un om care a lucrat 20 de ani in Ministerul Agriculturii de la Damasc. Am spus maxim ce pot sa spun public, a adaugat liderul PMP, care l-a propus pe Eugen Tomac pentru functia de premier.

Reactia lui Sevil Shhaideh, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o ca premier: Este o zi istorica. Romania a optat pentru un nou nou inceput

21 decembrie reprezinta ziua in care Romania a optat pentru un nou inceput, a precizat, miercuri, premierul propus de coalitia PSD-ALDE, Sevil Shhaideh.

Ce o RECOMANDA pe Sevil Shhaideh pentru functia de PREMIER: ESTE FINA LUI DRAGNEA SI MANA DREAPTA A BARONULUI NICUSOR CONSTANTINESCU (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea PSD-ALDE pentru ocuparea functiei de prim-ministru al Romaniei. Constanteanca a indeplinit functia de Ministru al Dezvoltarii, dupa ce chiar Liviu Dragnea a demisionat.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

Rise Project: Sotul lui Sevil Shhaideh, propusa premier de Liviu Dragnea, l-ar sustine pe presedintele sirian Bashar al-Assad, pe retelele de socializare

O ancheta realizata de jurnalistii Rise Project releva ca sotul premierului propus de coalitia PSD - ALDE, Sevil Shhaideh, l-ar fi sustinut pe presedintele sirian Bashar al-Assad, prin intermediul mesajelor postate pe retelele de socializare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )