Libnet.ro
UNICEF

16:30

Denis Mukwege si Nadia Murad au primit premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile lor de a opri folosirea violentei sexuale ca arma de razboi (FOTO)

B1 B1,
Denis Mukwege si Nadia Murad au primit premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile lor de a opri folosirea violentei sexuale ca arma de razboi (FOTO)

Denis Mukwege si Nadia Murad sunt laureatii din acest an ai premiului Nobel pentru Pace. Comitetul Nobel a decis ca cei doi sa primeasca aceasta distinctie ca recompensa pentru eforturile lor de a pune ca. continuă pe B1

Denis Wukwege si Nadia Murad, castigatori ai Premiului Nobel pentru Pace in 2018

Comitetul Nobel norvegian i-a desemnat castigatori ai premiului Nobel pentru pace pe 2018 pe Denis Mukwege, ginecologul care trateaza victimele violentei sexuale in Republica Democrata Congo, si pe Nadia Murad, activista pentru drepturile omului si fosta sclava sexuala a jihadistilor din Statul Islamic din Irak.

Denis Mukwege si Nadia Murad, distinsi cu Nobelul pentru Pace

Comitetul norvegian le-a atribuit astazi Premiul Nobel pentru Pace lui Denis Mukwege si Nadia Murad, pe care-i recompenseaza astfel pentru eforturile lor de a pune capat violentelor sexuale ca arma de razboi in conflicte.

PREMIUL NOBEL PENTRU CHIMIE 2018: Trei cercetatori vor imparti distinctia pentru o revolutie bazata pe evolutie (FOTO)

Cercetatorii Frances H. Arnold SUA), George P. Smith SUA) si Gregory P. Winter Marea Britanie) au primit Premiul Nobel pentru Chimie pe 2018, dupa cum a anuntat miercuri Academia Regala de Stiinte din.

Premiul Nobel pentru Pace 2018, cstigat de congolezul Mukwege si irakianca Murad

Denis Mukwege, un ginecolog care trateaza victimele violentei sexuale din Congo, si Nadia Murad, activista yazidi pentru drepturile omului si fosta sclava sexuala a Statului Islamic in Irak, au castigat vineri Premiul Nobel pentru Pace.

Premiul Nobel pentru Pace 2018, cstigat de doctorul congolez Mukwege si de irakianca Murad, fosta sclava sexuala a Statului Islamic

Denis Mukwege, un ginecolog care trateaza victimele violentei sexuale din Congo, si Nadia Murad, activista yazidi pentru drepturile omului si fosta sclava sexuala a Statului Islamic in Irak, au castigat vineri Premiul Nobel pentru Pace.

Premiul Nobel pentru Chimie, acordat pentru o cercetare revolutionara asupra proteinelor

Premiul Nobel pentru chimie a fost castigat anul acesta de cercetatorii Frances H. Arnold, George P. Smith si Gregory P. Winter. CercetatoareaFrances H. Arnold a primit distinctia pentru.

PREMIUL NOBEL PENTRU FIZICA 2018: Printre castigatori se afla si o femeie, pentru prima oara in ultimii 55 de ani (FOTO)

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 2018: americanul Arthur Ashkin, francezul Gerard Mourou si canadianca Donna Strickland au primit marti distinctia acordata de Academia.

NOBEL 2018. Trei cercetatori castiga PREMIUL NOBEL pentru FIZICA pentru o inventie in domeniul fizicii laserilor

Cercetatorul american Arthur Ashkin si o echipa formata din oamenii de stiinta Gerard Mourou Franta) si Donna Strickland Canada) au castigat Premiul Nobel pentru Fizica pentru inventii revolutionare i.

Cine este Nadia Murad, o fosta sclava sexuala a Statului Islamic laureata cu Premiul Nobel pentru Pace

Nadia Murad, o tanara yazidi, tocmai a obtinut Premiul Nobel pentru Pace. Rapita la 21 de ani de Statul Islamic, violata si vanduta de mai multe ori, a reusit sa fuga din infernul jihadist, cu ajutorul unei familii de musulmani, iar in prezent lupta pentru cauza poporului ei.

Primul Nobel pentru Fizica obtinut de-o femeie in ultima jumatate de secol

Premiul Nobel pentru Fizica din 2018 a fost castigat de cercetatoriiArthur Ashkin, Gerard Mourou si Donna Strickland. Cea din urma a devenit a treia femeie din istorie care primeste un.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )