Libnet.ro
UNICEF

00:07

Denisa Manelista a luat o decizie SOC: Motivul pentru care paraseste Romania

B1 B1,
Denisa Manelista a luat o decizie SOC: Motivul pentru care paraseste Romania

Starea de sanatate a Denisei este, conform presei, una stabila, iar problemele sale sunt de notorietate. Desi au fost constatate imbunatatiri, artista a luat hotararea de a parasi Romania,. continuă pe B1

Motivul pentru care Melania Trump va avea o statuie in marime naturala (VIDEO)

Surpriza neasteptata pentru Melania Trump! Prima Doamna a Statelor Unite va avea o statuie din ipsos. Aceasta nu va fi, insa, amplasata in Statele Unite sau in tara natala, Slovenia, ci.

Motivul pentru care Melaniei Trump i se va ridica o statuie in marime naturala

Prima doamna a Statelor Unite va avea o statuie in marime naturala in Slovenia. Locatia a fost aleasa pentru ca Melania este aproape o celebritate in tara respectiva, potrivit.

Andreea Tonciu a dezvaluit motivul pentru care nu mai are aparitii publice: Am fost in depresie

Andreea Tonciu a marturisit ca viata ei s-a schimbat extrem de mult de cand a devenit mamica. Fosta asistenta TV a spus ca abia acum a reusit sa treaca peste depresia postnatala. Nuam.

Romania, pe ultimul loc in UE in privinta absolventilor de facultate. Motivul pentru care invatamantul superior nu a beneficiat de investitii importante

Romania se afla pe ultimul loc din UE in privinta ponderii absolventilor de invatamant superior din totalul populatiei active, situandu-se la nivelul de 15,1%, in conditiile i.

Motivul pentru care nu mai trebuie sa butonezi telefonul noaptea

Oamenii de stiinta au analizat indelung efectele telefoanelor inteligente asupra sanatatii, iar concluziile lor sunt departe de a fi pozitive, scrie secretele. com. Probabil ca ai auzit deja de.

Caru' cu vedete: Motivul pentru care Melaniei Trump i se va ridica o statuie in marime naturala; Fosta iubita a lui Liviu Varciu, data afara din emisiune de Radu Valcan; Andra si Maruta au dezvaluit cine face treburile murdare in casa lor

Traistariu, despre punctajul de la Eurovision: Luminita Anghel s-a razbunat pe moldoveni!. Suparare mare, la Eurovision 2017! In timp ce juriul din. Cum a ajuns Liviu Teodorescu in pat cu cea mai ravnita femeie din Romania. Dupa ce a cucerit publicul de la Uite cine danseaza cu coregrafiile lui, Liviu a.

Tintuita la pat, Denisa Manelista face anuntul: Dragii mei, vreau sa va anunt ca... (FOTO)

Vesti bune pentru Denisa Manelista. Cantareata se simte mai bine, iar medicii sunt optimist in ceea ce priveste starea acesteia de sanatate. Cu un moral mult mai bun, Denisa a revenit si pe.

Denisa Manelista, din nou in stare grava. Medicii romani au spus ca nu pot face nimic ca sa o salveze (FOTO)

Denisa Manelista, in varsta de 27 de ani,a fost din nou la control si, din pacate, starea ei de sanatate este din nou aflata in declin. Medicii au fost surprinsi de progrele pe care le-a f.

Decizie soc a seicului care patroneaza echipa lui Olaroiu. Tehnicianul roman este pus intr-o situatie cel putin bizara

Seicul Mohammed bin Rashid, conducatorul orasului Dubai, a luat o decizie inedita care il afecteaza si pe Cosmin Olaroiu.

Denisa Manelista urmeaza un tratament intensiv de crestere a imunitatii. Cumpara cate 30-50 de fiole de Vitamina C deodata

Dupa ce a fost depistata cu o afectiune hepatica grava, medicii din Viena i-au oferit sanse minime de supravietuire Denisei Manelista, aceasta s-a baricadat in apartamentul sau de lux din Bucuresti,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )