Libnet.ro
UNICEF

21:15

Caru' cu vedete: Motivul pentru care Melaniei Trump i se va ridica o statuie in marime naturala; Fosta iubita a lui Liviu Varciu, data afara din emisiune de Radu Valcan; Andra si Maruta au dezvaluit cine face treburile murdare in casa lor

Hotnews Hotnews,
 Caru

Traistariu, despre punctajul de la Eurovision: Luminita Anghel s-a razbunat pe moldoveni!. Suparare mare, la Eurovision 2017! In timp ce juriul din. Cum a ajuns Liviu Teodorescu in pat cu cea mai ravnita femeie din Romania. Dupa ce a cucerit publicul de la Uite cine danseaza cu coregrafiile lui, Liviu a. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care Melaniei Trump i se va ridica o statuie in marime naturala

Prima doamna a Statelor Unite va avea o statuie in marime naturala in Slovenia. Locatia a fost aleasa pentru ca Melania este aproape o celebritate in tara respectiva, potrivit.

Motivul pentru care Melania Trump va avea o statuie in marime naturala (VIDEO)

Surpriza neasteptata pentru Melania Trump! Prima Doamna a Statelor Unite va avea o statuie din ipsos. Aceasta nu va fi, insa, amplasata in Statele Unite sau in tara natala, Slovenia, ci.

Ce erau informatiile secrete pe care Donald Trump i le-ar fi dezvaluit lui Serghei Lavrov

Informatiile secrete pe care se presupune ca le-ar fi dezvaluit presedintele american Donald Trump ministrului rus de externe Serghei Lavrov proveneau din Israel, a scris marti cotidianul New York Times, citat de EF.

Recompensa pentru aparatorii lui Trump: Firma de avocatura a presedintelui american, premiata in Rusia!

Firma de avocatura ce a stabilit ca Donald Trump nu are afaceri cu rusii a fost numita in 2016 drept cea mai buna firma de avocatura din Rusia, potrivit Digi24. Avocatii de la Morgan Lewis au spus ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )