Libnet.ro
UNICEF

07:00

Denuntatorul lui DAN DIACONESCU, arestat pentru mita.

România Liberă România Liberă,
Denuntatorul lui DAN DIACONESCU, arestat pentru mita.

Ion Mot, primarul Zarandului-Arad, cel care in 2010 l-a denuntat pentru santaj pe Dan Diaconescu, realizator OTV, a fost arestat sambata de Tribunalul Arad, pentru 29 de zile. Edilul a fost prins vineri in flagrant, cu 10. 000 de euro mita, dupa cum Romania Libera a relatat deja. Mot este acuzat si de spalare de bani. Ion Mot a acceptat de la denuntator suma totala de 40. 000 de euro pentru a-i da avize de inscriere in Cartea funciara a 250 hectare de teren. Potrivit rezolutiei procurorilor . continuă pe România Liberă

Primarul care l-a denuntat de Dan Diaconescu pentru santaj, retinut de DNA pentru luare de mita

Primarul comunei aradene Zarand, cel care l-a acuzat pe Dan Diaconescu in 2010 de santaj, a fost prins, astazi, in flagrant de luare de mita de catre DNA Oradea, scrie pressalert. ro. Conform jurnalistilor.

Primarul santajat de Dan Diaconescu, prins in flagrant cu 10.000 euro mita. ...

Primarul comunei Zarand, judetul Arad, ION FLORIN MOT, a fost prins in flagrant de serviciul DNA Oradea dupa ce a luat mita 10. 000 de euro. El este retinut si acuzat de infractiunile de luare de mita si spalare a banilor. Este acelasi primar care a fost santajat de Dan Diaconescu si colaboratorul sau, Doru Parv, arestati preventiv in 2010. Atunci, DNA a consemnat in referatul de retinere a lui Dan Diaconescu faptul ca : in calitate de administrator si realizator de programe la postul OTV, .

Primarul santajat de Dan Diaconescu, prins in flagrant cu 10.000 euro mita. ...

Primarul comunei Zarand, judetul Arad, ION FLORIN MOT, a fost prins an flagrant de serviciul DNA Cluj dupa ce a luat mita 10. 000 de euro. El este retinut si acuzat de infractiunile de luare de mita si spalare a banilor. Este acelasi primar care a fost santajat de Dan Diaconescu si colaboratorul sau, Doru Parv, arestati preventiv. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat urmatoarea stare de fapt: In perioada aprilie iulie 2013, invinuitul Mot Ion .

Un primar din Arad, arestat pentru o mita de 11.000 de euro mita

Primarul comunei Zarand din Arad, Ion Florin Mot, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 20 de zile, de Tribunalul Bihor, pentru luare de mita si spalare de bani, potrivit Mediafax. Cu o zi in urma, edilul a.

Un general din Jandarmerie, urmarit penal pentru mita si abuz in serviciu

Generalul de jandarmerie Neculai Bontic, urmarit penal pentru luare de mita si abuz in serviciu, dadea petreceri private pe banii Jandarmeriei si le cerea subordonatilor sa-i spele chiar si masina. De.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )