Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un general din Jandarmerie, urmarit penal pentru mita si abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Un general din Jandarmerie, urmarit penal pentru mita si abuz in serviciu

Generalul de jandarmerie Neculai Bontic, urmarit penal pentru luare de mita si abuz in serviciu, dadea petreceri private pe banii Jandarmeriei si le cerea subordonatilor sa-i spele chiar si masina. De. continuă pe Antena3

Adjunctul sefului Jandarmeriei Roman, generalul Neculai Bontic, urmarit penal pentru abuz in serviciu, luare de mita si delapidare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de general maior Neculai Bontic, adjunct pentru logistica al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, acuzat de 17 infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si delapidare.

UPDATE Adjunctul sefului Jandarmeriei Roman, generalul Neculai Bontic, urmarit penal pentru abuz in serviciu, luare de mita. Cerea tot ce se putea, guma de mestecat sau chiar pasta de dinti

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de general maior Neculai Bontic, adjunct pentru logistica al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, acuzat de 17 infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si delapidare.

Neculai Bontic, adjunctul sefului Jandarmeriei, urmarit penal pentru 17 fapte de luare de mita si abuz in serviciu

Generalul Neculai Bontic, adjunct al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane IGJR), este urmarit penal pentru 17 fapte de luare de mita si abuz in serviciu. El este acuzat ca a primit de la subordonati bunuri de peste 130. 000 de lei ca sa-i protejeze in cariera si le-ar fi impus sa ii alimenteze masinile personale cu carburanti din unitate. Potrivit anchetatorilor, IGJR a fost prejudiciat cu aproximativ 80. 000 lei.

Neculai Bontic, adjunctul sefului Jandarmeriei, cercetat pentru luare de mita si abuz in serviciu

Generalul Neculai Bontic, adjunct al IGJR, este urmarit penal pentru 17 fapte de luare de mita si abuz in serviciu, fiind acuzat ca a primit de la subordonati bunuri de peste 130. 000 de lei ca sa-i protejeze in cariera si le-ar fi impus sa ii alimenteze masinile personale cu carburanti din unitate.

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal in cazul conflictului de interese

Parchetul general a decis ca fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, nu va fi urmarit penal. Procurorii au verificat o plangere a Agentiei National de Integritate, potrivit careia Pop ar fi avantajat patrimoniul.

Adjunct in Jandarmerie, cercetat dupa ce si-a pus subordonatii sa-i alimenteze masinile si a prejudiciat IGJR cu 80.000 de lei

Generalul Neculai Bontic, adjunct al IGJR, este urmarit penal pentru 17 fapte de luare de mita si abuz in serviciu, fiind acuzat ca a primit de la subordonati bunuri de peste 130. 000 de lei ca sa-i protejeze in.

SCANDAL de coruptie in JANDARMERIE: General acuzat de CORUPTIE. Vezi pentru ce primea bani.

Unul dintre generalii Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. Potrivit unui comunicat remis de Directia Nationala Anticorupti, procurorii au inceput urmarirea penala fata de generalul maior gl. mr. ) Neculai Bontic, adjunct pentru logistica al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane. Acesta este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj .

Denuntatorul lui DAN DIACONESCU, arestat pentru mita.

Ion Mot, primarul Zarandului-Arad, cel care in 2010 l-a denuntat pentru santaj pe Dan Diaconescu, realizator OTV, a fost arestat sambata de Tribunalul Arad, pentru 29 de zile. Edilul a fost prins vineri in flagrant, cu 10. 000 de euro mita, dupa cum Romania Libera a relatat deja. Mot este acuzat si de spalare de bani. Ion Mot a acceptat de la denuntator suma totala de 40. 000 de euro pentru a-i da avize de inscriere in Cartea funciara a 250 hectare de teren. Potrivit rezolutiei procurorilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )