Libnet.ro
UNICEF

15:45

Primarul santajat de Dan Diaconescu, prins in flagrant cu 10.000 euro mita. ...

România Liberă România Liberă,
Primarul santajat de Dan Diaconescu, prins in flagrant cu 10.000 euro mita. ...

Primarul comunei Zarand, judetul Arad, ION FLORIN MOT, a fost prins in flagrant de serviciul DNA Oradea dupa ce a luat mita 10. 000 de euro. El este retinut si acuzat de infractiunile de luare de mita si spalare a banilor. Este acelasi primar care a fost santajat de Dan Diaconescu si colaboratorul sau, Doru Parv, arestati preventiv in 2010. Atunci, DNA a consemnat in referatul de retinere a lui Dan Diaconescu faptul ca : in calitate de administrator si realizator de programe la postul OTV, . continuă pe România Liberă

Primarul santajat de Dan Diaconescu, prins in flagrant cu 10.000 euro mita. ...

Primarul comunei Zarand, judetul Arad, ION FLORIN MOT, a fost prins an flagrant de serviciul DNA Cluj dupa ce a luat mita 10. 000 de euro. El este retinut si acuzat de infractiunile de luare de mita si spalare a banilor. Este acelasi primar care a fost santajat de Dan Diaconescu si colaboratorul sau, Doru Parv, arestati preventiv. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat urmatoarea stare de fapt: In perioada aprilie iulie 2013, invinuitul Mot Ion .

Primarul care l-a denuntat de Dan Diaconescu pentru santaj, retinut de DNA pentru luare de mita

Primarul comunei aradene Zarand, cel care l-a acuzat pe Dan Diaconescu in 2010 de santaj, a fost prins, astazi, in flagrant de luare de mita de catre DNA Oradea, scrie pressalert. ro. Conform jurnalistilor.

Caru' cu vedete: Dan Bittman vrea 160.000 euro de la X Factor; Anca Carcu, politiciana sexy cu sani mari, a cazut la BAC cu 2 la matematica si 3 la fizica; Sufera Elena Udrea la frumusete: De cand ma stiu am tot tinut diete

Alina Nine spune ca a facut o avere de 4 milioane de euro din modeling. S-a nascut in Romania, la Caracal, dar in tara ei natala nu este atat de cunoscuta ca in Franta. La 25 de ani, Alina Nine a facut o adevarata avere. Milionarul Tarek a spulberat nisipul si a speriat femeile si copiii din Mamaia! El a pilotat avionul care a survolat plaja. Panica mare, sambata dupa-amiaza, pe plaja din Mamaia. Forfota obisnuita a fost intrerupta, brusc, cerul s-a intunecat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )