Libnet.ro
UNICEF

21:00

Denuntul Alinei Magureanu: Ce afaceri ar fi facut Virgil Magureanu si Crin Antonescu

România Liberă România Liberă,
Denuntul Alinei Magureanu: Ce afaceri ar fi facut Virgil Magureanu si Crin Antonescu

Alina Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu, primul sef al Serviciului Roman de Informatii SRI), sustine ca Virgil Magureanu ar fi obtinut in 2009, in urma unor interventii, un credit de aproape 3 milioane de euro, prin interventia lui Crin Antonescu. Politicianul a negat acuzatiile aduse. continuă pe România Liberă

Reactia lui Crin Antonescu la denuntul depus la DNA pe numele sau si al sotiei

Senatorul PNL Crin Antonescu a reactionat dupa ce fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, acuza ca Antonescu a cumparat de la fiul fostului sef al SRI, un apartament subevaluat. Restul de bani ar fi fost.

Denunturi explozive despre Crin Antonescu, Mugur Isarescu, Andrei Chiliman si altii

O doamna suparata pe fostul sot -Marian Magureanu fiul lui Virgil Magureanu, fost sef al SRI), cu care are mai multe procese in instanta - am numit-o pe Alina Ioana Magureanu, a depus la DNA mai multe denunturi privitoare la fapte de coruptie despre care sustine ca au fost savarsite de Dragos Dobrescu, Elan Schwartzenberg, Mugur Isarescu, Crin Antonescu, Adina Valean, Sorin Oprescu, Andrei Chiliman, Irina Socol si altii.

Alina Magureanu i-a denuntat la DNA pe Mugur Isarescu, Crin Antonescu si alti grei din politica

ACTUALIZARE 16:25 Alina Magureanu: Codrut Marta, ucis si ingropat in padure Nora fostului sef al SRI, Virgil Magureanu acuza, intr-un interviu la Romania TV, ca cel mai cautat roman, Codrut Marta, ar fi fost ucis, iar fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu stie multe detalii.

Denunturi explozive despre Crin Antonescu, Mugur Isarescu, Andrei Chiliman si altii

ACTUALIZARE 11:01 Alina Magureanu: Am fost intrebata de ce am stat asa mult pana sa depun informatii la DNA. Spun deschis, de FRICA! Alina Magureanu a declarat intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu a iesit in fata mai devreme cu informatiile pe care le detinea, de frica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )