Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un deputat PSD a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 49 de ani

Hotnews Hotnews,
 Un deputat PSD a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 49 de ani

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu, confirmat cu COVID-19 si spitalizat in Germania, a murit miercuri dimineata. El avea 49 de ani. Anuntul a fost facut de liderul PSD, Marcel Ciolacu. continuă pe Hotnews

Un deputat PSD, infectat cu SARS-COV-2, a murit in aceasta dimineata

ACTUALIZARE - Mesajele de condoleante pentru familia indurerata dupa pierderea lui Senbastian Radu curg si din partea adversarilor politici --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu transmite condoleante familiei: Am primit in aceasta dimineata una dintre cele mai dureroase vesti. Bunul meu prieten si coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevarat, un om care intotdeauna i-a pus pe ceilalti pe primul loc, un om care lasa un gol imens in sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu sa te odihneasca, Sebi! Vei ramane in sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleante familiei! Suntem alaturi de voi. Social democratii buzoieni sunt in doliu. Sebastian Radu, deputat PSD de Buzau, s-a stins din viata dupa o lupta cumplita cu noul coronavirus. Social democratul a fost diagnosticat cu COVID 19 la inceputul lunii noiembrie, iar dupa cateva zile boala s-a agravat si a ajuns la spital.

Un deputat PSD a murit din cauza COVID-19

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu 49 de ani) a murit din cauza COVID, potrivit unui anunt facut.

Un deputat PSD a murit de COVID-19

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatul social-democrat de Buzau Sebastin Radu foto) 039;039;a pierdut lupta cu acest virus perfid039;039;.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Procesul de votare dintr-o sectie din Bucuresti, suspendat temporar, dupa ce unul dintre membrii sectiei de votare a fost confirmat cu COVID-19

Procesul de votare dintr-o sectie din municipiul Bucuresti a fost suspendat temporar, dupa ce unul dintre membrii sectiei de votare a fost confirmat cu noul coronavirus.

Alegeri parlamentare 2020: Votare suspendata intr-o sectie din Bucuresti, dupa ce unul dintre membri a fost confirmat cu COVID-19

Votarea pentru alegerile parlamentare 2020 a fost suspendata duminica intr-o sectie din Capitala, dupa ce unul dintre membrii sectiei de votare a fost confirmat cu COVID-19.

Din lider de sindicat Dacia, deputat PSD. in 2017 critica vehement guvernul Tudose

Fost lider de sindicat la Dacia timp de mai bine de doua decenii, Nicolae Pavelescu a fost ales deputat pe listele PSD, dupa ce acum trei ani critica vehement guvernarea social-democrata.

Sefa Sectiei de neurologie din cadrul Spitalului Municipal Dej a murit dupa ce a fost diagnoticata cu COVID-19

Inca un important cadru medical infectat cu COVID-19 a pierdut lupta cu pandemia. Este vorba despre sefa Sectiei de neurologie din cadrul Spitalului Municipal Dej care a decedat sambata. Carmen Mocan Ceaca,.

Tragedie in Oradea. O femeie a murit dupa ce a cazut de la etajul patru

Un femeie in varstade 58de ani, din Oradea,a murit, marti dupa-amiaza,dupace a cazutde la etajul patru al unui bloc din municipiu. Tragedie in Oradea La scurt timp de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )