Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un deputat PSD a murit din cauza COVID-19

România Liberă România Liberă,
Un deputat PSD a murit din cauza COVID-19

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu 49 de ani) a murit din cauza COVID, potrivit unui anunt facut. continuă pe România Liberă

Un deputat PSD a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 49 de ani

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu, confirmat cu COVID-19 si spitalizat in Germania, a murit miercuri dimineata. El avea 49 de ani. Anuntul a fost facut de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Un deputat PSD a murit de COVID-19

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatul social-democrat de Buzau Sebastin Radu foto) 039;039;a pierdut lupta cu acest virus perfid039;039;.

Un deputat PSD, infectat cu SARS-COV-2, a murit in aceasta dimineata

ACTUALIZARE - Mesajele de condoleante pentru familia indurerata dupa pierderea lui Senbastian Radu curg si din partea adversarilor politici --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu transmite condoleante familiei: Am primit in aceasta dimineata una dintre cele mai dureroase vesti. Bunul meu prieten si coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevarat, un om care intotdeauna i-a pus pe ceilalti pe primul loc, un om care lasa un gol imens in sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu sa te odihneasca, Sebi! Vei ramane in sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleante familiei! Suntem alaturi de voi. Social democratii buzoieni sunt in doliu. Sebastian Radu, deputat PSD de Buzau, s-a stins din viata dupa o lupta cumplita cu noul coronavirus. Social democratul a fost diagnosticat cu COVID 19 la inceputul lunii noiembrie, iar dupa cateva zile boala s-a agravat si a ajuns la spital.

Fostul selectioner argentinian Alejandro Sabella a murit la 66 de ani. Starea fostului selectioner argentinian se agravase din cauza unei infectii nosocomiale

Fostul selectioner argentinian Alejandro Sabella a murit la 66 de ani. Starea fostului selectioner argentinian se agravase din cauza unei infectii nosocomiale stire in curs de.

Veste proasta pentru pensionari, in aceasta dimineata. Ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare

Sunt vesti proaste pentru pensionari, in aceasta dimineata. S-a aflat ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare. Cum influenteaza coronavirusul pensiile, vedeti in aricolul de mai jos. Criza sanitara si cea economica afecteaza grav pensiile. Ce se intampla in toata lumea Socul economic de pe piata muncii, provocat de coronavirus, creste presiunea .

Ce se va intampla cu familia regala, din cauza Printului Charles. Jurnalistii britanici au dat verdictul

Profetia expertilor. Familia regala britanica, pe duca din cauza Printului Charles. Serialul The Crown a redeschis ranile. Dinastia de nebuni. Punctul in care ar putea ajunge familia regala daca Printul Charles ar ocupa tronul in lipsa Reginei Elisabeta a II-a Admiratorii Printesei Diana sunt furiosi ca Printul Charles ar putea urca pe tron. De altfel, .

Tribunalului Galati isi restange activitatea din cauza numarului mare de angajati infectati cu Covid-19

Tribunalul Galati isi restrangeactivitateajudiciara pana pe 23 decembrie din cauza numaruluide angajati infectati cu Covid-19, potrivit unuicomunicat al institutiei, citat deagerp.

Tribunalul Galati isi restange activitatea din cauza numarului mare de angajati infectati cu Covid-19

Tribunalul Galati isi restrangeactivitateajudiciara pana pe 23 decembrie din cauza numaruluide angajati infectati cu Covid-19, potrivit unuicomunicat al institutiei, citat deagerp.

Iulia Vantur a ajuns la tribunal din cauza averii. Judecatorii au luat decizia

Iulia Vantur a ajuns la tribunal, unde se lupta pentru averea de la Iasi. Vedeta de televiziune s-a trezit cu un proces pentru un teren pe care il detine impreuna cu tatal ei. Iulia Vantur si tatal ei, chemati la tribunal de un vecin. Decizia judecatorilor Pentru ca acolo a dus-o destinul, sau de dragul .

Ce se intampla cu bogatii Italiei. Ce au inceput sa faca, din cauza lipsei banilor

Italia a fost si este una din cele mai lovite state europene de actuala criza epidemiologica. Economia statului italian este, de asemenea, intr-o criza. Acest lucru se reflecta si la nivelul capitalei financiare a Italiei, Milano, unde locuiesc cei mai bogati italieni. Bogatii din Milano apeleaza la banci de alimente si case de amanet in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )