Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un deputat USR anunta un scenariu in care partidul ar putea vota impotriva Guvernului Orban

Hotnews Hotnews,
 Un deputat USR anunta un scenariu in care partidul ar putea vota impotriva Guvernului Orban

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat, luni, ca un scenariu vehiculat in partid, pentru a ajunge la alegeri anticipate, ar fi un vot impotriva Guvernului Orban, insa este doar optiune de lucru, una tehnica, nu neaparat politica, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

Rasturnare de situatie: Un deputat USR cere intrarea la guvernare: Daca ramanem cuminti, pe margine, se va vorbi doar despre Iohannis si PNL!

Surpriza de proportii in USR, acolo unde deputatul Stelian Ion a cerut intrarea la guvernare. Solicitarea ar fi fost postata pe grupul intern al formatiunii, unul pe care o parte dintre liderii partidului l-ar dori.

Deputat USR: Voi sesiza DNA pentru o achizitie de vaccinuri de catre Ministerul Sanatatii

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anuntat ca va sesiza DNA cu privire la o achizitie de 700. 000 de euro efectuata de Ministerul Sanatatii pentru vaccinuri antigripale. Emanual Ungureanu afirma ca vaccinurile au.

Un deputat USR a mers cu bicicleta la consultarile cu Iohannis. Mare greseala! Ce a patit cand a vrut sa intre pe poarta de la Cotroceni

Deputatul USR Iulian Bulai povesteste, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca era sa rateze intalnirea cu Klaus Iohannis la consultarile de la Cotroceni din cauza ca s-a prezentat la poarta Palatului pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )