Libnet.ro
UNICEF

11:00

Deputatul fugar Cristian Rizea si un post TV din Romania, condamnare in instanta pentru o campanie denigratoare impotriva lui Radu Budeanu

Antena3 Antena3,
Deputatul fugar Cristian Rizea si un post TV din Romania, condamnare in instanta pentru o campanie denigratoare impotriva lui Radu Budeanu

Tribunalul Bucuresti a dat prima sentinta intr-un dosar in care sunt implicati omul de afaceri Radu Budeanu, fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat pentru coruptie si dat in urmarire generala, si firma Geopol International, care detine trustul de presa Realitatea Plus. continuă pe Antena3

O banca importanta din Romania se vinde. Cine o cumpara si ce se va intampla cu clientii

Credit Agricole Romania urmeaza sa fie achizitionata de catre Vista Bank. Achizitia va fi conditionata de aprobarea Bancii Nationale a Romaniei si a Consiliului Concurentei, fiind estimata a se finaliza in primul semestru al anului. Se vinde o banca importanta din Romania Vista Bank anunta acordul cu Credit Agricole Romania pentru achizitionarea actiunilor 100%). Dupa .

Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a luat viata in propriile maini, motiv pentru care a ales sa includa pe lista destinatilor de afaceri si Dubaiul. Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania Cu toate acestea, activitatea fostei asistente de televiziune este inca in Romania, unde Bianca are .

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

Abuzurile indurate de o cantareata din Romania: Am fost batuta pana ma scapam pe mine

Povestea de viata dramatica a cantaretei de muzica populara Rodica Mitran. Vedeta a marturisit ca tatal ei i-a provocat traume psihice de nesuportat si de neuitat nici in ziua de astazi. Rodica Mitran, batuta de tata. Cantareata de muzica populara a trecut prin abuzuri teribile Cantareata a fost martora momentului cand tatal ei a vrut .

Cine e tanara filmata pe ascuns care a ajuns vedeta pe site-urile pentru adulti din Romania

Nu putine au fost cazurile cand anumite persoane au fost filmate pe ascuns, iar imaginile au ajuns in spatiul public. Dar ce te faci cand lucruri intime ajung sa fie filmate si postate pe site-uri pentru adulti, cu continut pornografic? O astfel de situatie s-a intamplat in 2016, in Alba-Iulia. Protagonistii, doi tineri, au fost .

Ioana Ginghina, gest surprinzator de ziua ei. Toate femeile din Romania ar trebui sa faca asta

Deoarece se apropie ziua sa onomastica, frumoasa actrita si-a facut un cadou deosebit. Ioana Ginghina le-a prezentat fanilor noua sa achizitie, dar si schimbarea de look foarte extravaganta. Ioana Ginghina, gest surprinzator de ziua ei Fiind foarte activ pe retelele de socializare, actrita isi tine la curent fanii cu aproape tot ce e nou in .

Descoperire uluitoare in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere

O descoperire uluitoare a fost facuta in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere. Ce se intampla cu adevarat in locuintele romanilor, vedeti un pic mai jos. Romanii, cei mai ingramaditi din UE, dar in casele lor. Studiu Eurostat O descoperire uluitoare a fost facuta in casele romanilor. Cercetatorii sunt luati prin surprindere .

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Vedeta din Romania, ravasita din cauza virusului. Momente cumplite: toata familia a suferit

Roxana Blagu, in varsta de 34 de ani traieste o mare drama care se tot prelungeste. Aceasta nu si-a vazut fiica in ultimii sapte ani, dar noua familie pe care si-a construit-o alaturi de Andrei Badiu ii da putere. Astfel, fosta componenta a formatiei Trident a adus pe lume un baietel, pe nume Sasha, care .

Artistul din Romania sufera crunt dupa despartirea de logodnica sa. A spus tot adevarul

Doru Todorut a facut recent marturisiri despre trairile care il napadesc dupa despartirea de Irina Baiant. Am o retinere in a mai avea o relatie, a declarat artistul intr-un interviu pentru Antena Stars. Doru Todorut sufera si acum dupa despartirea din vara de partenera sa. Artistul nu vede posibilitatea unei noi relatii amoroase M-a zapacit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )